ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andrei Calotă, un tânăr șofer de TIR, a murit subit miercuri, 15 martie 2023, pe autostrada Sebeș-Deva, într-o parcare de la kilometrul 341, a transmis Kanal D.

Apelul de alarmă în legătură cu Andrei a fost lansat miercuri seara pe rețelele de socializare. În acel moment, colegii de breaslă au anunțat că tânărul șofer se află în stop cardio-respirator.

Medicii care au ajuns de urgență la fața locului au încercat aplicarea manevrelor de salvare, însă fără succes. Aceștii au fost nevoiți să constate decesul, scrie sursa citată.

„Stimați Colegi de Suferință dacă (re)cunoaște cineva acest Nr. de Înmatriculare CT*****/ CT*****. Șoferul de TIR este în stop cardio-respirator, cadrele medicale încearcă resuscitarea.

Anunțați familia/ angajatorul. — la Autostrada A1 Deva – Sibiu 341 Km”, a transmis Ferencz József, un șofer de camion, pe un grup dedicat de pe rețelele de socializare.

Din păcate, Andrei a murit și a lăsat în urma lui doi copii mici, acasă, în Constanța. 

„A plecat in ultima cursă, drum lin spre cer”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei, Dumnezeu să le ajute să poată trece peste aceasta grea încercare!”, „Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Atât de tânăr; condoleanțe familiei!”, „Doamne ferește, așa tânăr, ce o fi pățit săracul? Dumnezeu sa-l ierte si sa-i intareasca familia. Foarte trist !” , sunt câteva dintre mesajele transmise de internauți, în memoria lui Andrei.