ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andrei Caramitru visează de-acum la momentul în care Primăria Bucureștiului va fi condusă de un lider al alianței USR-Plus. În stilul comentariilor halucinante care l-a consacrat pe rețelele de socializare, Andrei Caramitru vrea ca prioritatea viitorului edil al alianței să fie redenumirea porțiunii bd Kiselef în „Bulevardul Eroilor Anti-Comuniști” .

„Prima măsură pe care viitorul primar al Bucureștiului din partea Alianței trebuie să fie următoarea:

- Redenumirea porțiunii bd Kiseleff care trece prin fața sediului PSD și a Ambasadei Rusiei în 'Bulevardul Eroilor Anti-Comuniști';

- pus un monument mare, pentru cei omorâți la mineriade, exact în fața sediului PSD;

- pus un monument mare, pentru cei omorâți de comuniști in anii 50-60, exact in fața Ambasadei Rusiei, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

Propunerile sale au stârnit reacții diferite pe Facebook, mulți ironizând sugestiile lui Caramitru jr.  Jurnalistul Dan Andronic a dat de pământ cu Andrei Caramitru și cu declarația sa.

„Prostovanul ăla USR-ist de Andrei Caramitru vrea să redenumească bulevardul Kiseleff, Bulevardul Eroilor Anti-comuniști.
Pentru că dă dovadă de analfabetism cultural de clasa a 6-a și crede că Pavel Kiseleff a fost vreun general KGB, eu propun să-i scoată din calendar pe Chiril și Metodie, să-i interzică lui tac-su să mai joace Cehov și Gogol, iar cărțile lui Soljenițîn să fie arse în librării.
După care să bea o vodcă și să se îndoape cu icre negre. E singura parte pe care sigur o va înțelege!”, a comentat Andronic pe pagina sa de socializare.

 
Și alți internauți au reacționat. „Când semidoctul are senzația de mesianic, începe să umple și literele bătute în piatră”, a spus unul dintre ei.
 
Tot într-o postare recentă pe contul său de socializare, Andrei Caramitru susține că scăderea scorului partidelor vechi la alegerile europarlamentare este cauzată de discursul „învechit” și de „corupție”, capitole la care acesta încadrează religia, familia și sentimentul național. De asemenea, el insinua că doar județele și zonele care votează PSD sunt lovite de calamități naturale. Caramitru jr acuzat PSD că este responsabil de „holocaustul României”, susținând că „e mai rău decât ce am suferit în al doilea război mondial”. Ulterior, el și-a editat postarea punând în sarcina social-democraților „genocidul împotriva României”.