ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinat cu trei doze de la Pfizer, filosoful Andrei Pleșu a mărturisit că a fost testat pozitiv la Covid și a petrecut patru zile în spital, deși afirmă că a făcut o formă ușoară a bolii: 

„M-am vaccinat fără ezitare. Mai întîi cu Pfizer (cu rapel cu tot) și, de curînd, cu a treia doză (tot Pfizer). Între timp (după rapel) am făcut și boala (patru zile de spitalizare) și mi-am întrebat prietenii doctori de ce m-am mai vaccinat, dacă tot am luat virusul. O fi avînd dreptate madam Șoșoacă?! Nu! – mi-au spus ei. Dacă nu erai vaccinat, făceai o formă mult mai gravă a infecției. Oricum, acum sînt bine. Și precaut în continuare”, scrie Pleșu într-un articol.

Totuși, rămâne întrebarea, dacă a făcut o formă ușoară a bolii, chiar și după trei doze, de ce a avut nevoie scriitorul de patru zile de spitalizare?