ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson i-a luat un interviu lui Andrew Tate, în care au vorbit despre perioada petrecută în închisoare și despre acuzațiile care i se aduc. Totodată, milionarul i-a povestit renumitului prezentator despre momentele în care a fost discriminat sau numit misogin, relatează RomâniaTV.

Redăm mai jos o parte din transcrierea interviului:

Andrew Tate: Sunt acuzat că sunt capul unei grupări de crimă organizată care se ocupă cu recrutarea fetelor pentru a face filmulețe pe Tik Tok și pentru a fura banii din vizualizările din Tik Tok.

T.C.: E o crimă financiară?

A.T: Așa arată, dar este interesant pentru că fetele pe care le-au descoperit și pe care le-au adăugat la dosar spun că nu sunt victime și că nu este adevărat. Însă statul crede că e adevărat și crede că eu, un bărbat de 35 de ani, m-am trezit într-o dimineață bogat, cu o familie și cunoscut, fără o motivație financiară și deși nu am vreun dosar penal, ei cred că m-am trezit într-o dimineață la 35 de ani și că m-am hotărât să oblig fete să facă Tik Tok pentru ca eu să mă pot îmbogăți de pe urma lor.
 
 
(...)

T.C: Cât ai stat în închisoare?

A.T:  Am stat în închisoare 92 de zile în România.

T.C: Cum a fost?

A.T: A fost o experiență interesantă, nu o să mint să spun că a fost ușor. A fost greu, mai ales din cauza nesiguranței, mai ales în situația în care înainte de Anul Nou am fost ridicat pur și simplu fără acuzații. Întrebam paznicii cât voi sta acolo și cineva mi-a zis că probabil doi ani, am crezut ca o să rămân acolo câțiva ani. Cred că închisoarea e o experiență diferită când știi că ești nevinovat. Era un tip condamnat pentru crimă care zicea da, sunt aici pentru ca am omorât pe cineva. Pot sa accepți pedeapsa când faci o crimă, dar când de fapt nu ai făcut nimic greșit.
 
T.C: Știai de ce ești acolo​?

A.T: Inițial nu, așa că pentru primele două săptămâni nu mi s-a spus în engleză de ce sunt arestat pentru că am fost ridicat pe 29 decembrie când erau sărbători. Dacă sunteți destul de naivi ca să credeți că există băieți buni și băieți rai în războaie vă înșelați. Și vă înșelați dacă spuneți că acei băieți răi sunt nebuni, că cei buni își doresc libertate, trebuie să cercetezi mai bine ce se întâmplă. Ei cred că există o echipă complet bună și una rea, că una e nebună pentru că e rea. închisoarea este un calvar.

Interviul complet (VIDEO):