ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o încercare aparentă de a contracara atacurile actuale concentrate împotriva masculinității autentice din Occident, Tucker Carlson a călătorit în România pentru a-l intervieva pe fostul kickboxer și celebritatea din social media, Andrew Tate, care, deși oferă câteva informații utile despre importanța masculinității sănătoase, oferă o viziune amplă a acestui subiect important atât în teorie, cât și în practică, notează Life Site News.


Prezentând interviul de 150 de minute în episodul de marți al emisiunii Tucker on Twitter, fostul rege al audiențelor de la Fox News a deplâns pe bună dreptate varietățile de mesaje impuse băieților și bărbaților din Occident pentru a le diminua înclinațiile spre virtuțile masculine și a le suplini cu calități mai feminine.

La școală, băieții sunt învățați că "calitățile feminine sunt virtuoase, iar calitățile masculine sunt opresive", iar școlile au început acum chiar să scoată urinarele din băile băieților, indicând că "corpul masculin în sine este rușinos", a spus Carlson. "Stai jos când faci pipi, ca o fetiță cuminte".

Rezultatele au inclus o rată crescută a sinuciderilor în rândul bărbaților, homosexualitate, încercări de "tranziții" spre a fi femei și retragerea într-o viață de pornografie, marijuana și jocuri video pe care Carlson o numește "o formă mai puțin dramatică de sinucidere".

Potrivit lui Carlson, Tate oferă o viziune diferită care îi încurajează pe bărbați să caute respectul devenind impresionanți: "Treziți-vă devreme. Muncește cât de mult poți, rămâi treaz, găsește-l pe Dumnezeu, menține-te în formă fizică [și] nu te plânge". Astfel de mesaje, pe care le-a început pe rețelele de socializare în urmă cu aproximativ 10 ani, ar fi putut contribui la faptul că Tate a fost "cel mai căutat pe Google bărbat din lume anul trecut".

Dar, în timp ce generațiile anterioare "ar fi putut găsi părți din mesajul lui Tate inspirate", Carlson spune că acesta este "văzut ca o amenințare", ceea ce a dus la faptul că mass-media l-a tratat ca pe un criminal, iar guvernul român a făcut în cele din urmă un raid la domiciliul său la sfârșitul lunii decembrie anul trecut și i-a arestat pe el și pe fratele său, acuzându-i în cele din urmă de "trafic de persoane".

Tate și fratele său se află acum în arest la domiciliu în așteptarea procesului, deși "nicio femeie nu a venit să spună că a fost răpită, întemnițată sau mutată peste granițe internaționale împotriva voinței sale de către Andrew sau Tristan Tate".

Carlson continuă să sugereze că această urmărire penală ar putea fi similară armelor politice ale sistemului judiciar care au devenit mai frecvente în ultimii ani, inclusiv "războiul juridic" dus împotriva unor persoane precum Julian Assange și Donald Trump.

La un moment dat, fostul kickboxer s-a plâns că a fost etichetat drept "misogin" de către stângiștii culturali pentru că a afirmat pur și simplu că bărbații ar trebui să aibă "standarde" în ceea ce privește femeile cu care se întâlnesc. Carlson a presupus: "Deci, susțineți că este mai bine să fii cu o femeie cinstită?".

"Nu vreau să par extremist, dar da, așa este", a glumit Tate. Și a dezvoltat în continuare aceste gânduri, afirmând: "Susțin că singura modalitate de a face asta este prin excelența masculină. Spun că, în lumea în care trăim astăzi, este hipercompetitivă. Și dacă vrei să fii genul de bărbat care are de ales între femei pentru a alege una bună, trebuie să fii un bărbat excelent".