ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andrew și Tristan Tate, reținuți pentru 24 de ore în România la cererea autorităților britanice, au fost eliberați din custodia Poliției, după ce Curtea de Apel București a aprobat cererea Regatului Unit de extrădare a acestora, dar amână extrădarea până după finalizarea procesului din România.
 
După ce a fost eliberat din custodia Poliției, Andrew Tate a declarat:
 
„Nu cred că multă lume din România înțelege, dar în vest, în țările conduse de sataniști, ca să ajungi la un anumit nivel de faimă, ori te îmbraci cu o rochie, ori te duci la închisoare, iar eu sunt fericit să fac alegerea mea, care este închisoare de fiecare dată. Sufletul meu nu este de vânzare. Suntem oameni foarte nevinovați și, în timp, toată lumea va vedea asta”.
 
 
 
Chiar înainte de a fi arestat, Tate a afirmat că ultima speranță a țărilor occidentale este Donald Trump:
 
„Donald Trump este ultima speranță a civilizației occidentale. Nu poate opri decăderea, dar o poate încetini. Dacă nu câștigă, s-a terminat. Dacă Trump nu câștigă, s-a terminat, s-a terminat, s-a terminat jocul, pentru că circumstanțele ce-l înconjoară vor fi nebunești. Nu există nicio posibilitate ca Donald Trump să nu câștige, dacă nu se întâmplă ceva. Și cred că civilizația occidentală în ansamblu se va prăbuși cu adevărat dacă Donald Trump nu câștigă”, a spus Tate înainte de arestare.
 
 
Amintim că frații Tate au fost săltați de mascați pentru a doua oară, de data aceasta la ordinul autorităților britanice. Tristan Tate, fratele mai mic a lui Andrew, a declarat după eliberarea din custodia Poliției că este recunoscător Justiției din România pentru eliberare și consideră că este decizia corectă.