ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După un prim episod în care jurnaliștii Project Veritas au filmat un doctor cu funcție de agent federal recunoscând că vaccinul Covid e plin de prostii și a contabilizat numeroase reacții adverse, în al doilea episod este surprins cu camera ascunsă un angajat al FDA care își prezintă viziunea nazistă despre „rezolvarea” pandemiei: vaccinarea cu forța a scepticilor, după ce în prealabil aceștia ar trebui incluși într-o bază de date pentru a fi urmăriți. 
 
Taylor Lee, angajat al Administrației americane pentru Alimente și Medicamente (FDA): Luați niște tuburi de suflat săgeți umplute cu [seringi de] J&J și mergeți la cei nevaccinați și suflați-le în ei. Proiectați-le în ei. Îmi amintesc că am citit despre faptul că, pentru studiile clinice COVID, au avut probleme la recrutarea afro-americanilor.

Jurnalistul Project Veritas (PV): Nu-i poți învinovăți [pe afro-americani].

TL: Nu pot. Dar, în același timp, săgețile de suflat (sub formă de seringi - n.n.) [sunt soluția]. Acolo ne îndreptăm. Trebuie să existe un registru al oamenilor care nu sunt vaccinați. Deși asta sună foarte mult a Germania [nazistă].

PV: Germania la care vă gândiți este...

TL: Germania nazistă. Adică, gândiți-vă la asta ca la steaua evreilor. 

PV: Unde lucrezi, la FDA, sau ceva de genul ăsta?

TL: Da. Repet. Săgeți de suflat. Este răspunsul perfect. Și, din moment ce J&J nu este cu ARNm, nu există nici o problemă de interferență cu altceva. Așa că, repet, trageți în toată lumea! Drone, săgeți cu drone... Ușor!

Jurnalist PV: Cum ajungem la populațiile minoritare? 

TL: Săgețile de suflat sunt întotdeauna răspunsul. 

PV: Da. 

TL: Voi închina [un pahar] pentru asta.

PV: Da, sănătate!

TL: Oamenii care spun: „Oh, vaccinul este teribil, este Antihristul, sunt ca, da, Mântuitorul nostru!” Nicki Minaj.

Pentru că, dacă încep să împartă vaccinuri, o să merg din ușă în ușă și o să înțep pe toată lumea. „Oh, e doar o doză de rapel! Întinde-ți brațul!” „Ce-i asta?” „Oh, e o doză de vitamina C!”

Repet, dacă ești jurnalist sub acoperire, nu poți să mă citezi. (Ghinion, l-a citat cap-coadă! - n.r.)
 
Acestea sunt doar câteva fragmente extrase din puțul gândirii unui angajat FDA. De partea cealaltă, doctorii recunosc că vaccinurile Covid sunt pline de prostii și provoacă reacții adverse pe bandă rulantă.
 
VIDEO SUBTITRAT ÎN ROMÂNĂ: