ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un alt documentar filmat cu camera ascunsă de jurnaliștii de investigație Project Veritas dezvăluie că nici angajații firmelor producătoare de vaccinuri Covid nu cred în eficacitatea acestora și că vaccinarea copiilor e inutilă, ba chiar dăunătoare. Ei spun că nu și-ar vaccina copiii indiferent de presiunile sociale sau politice. Campania de vaccinare la vârste fragede a fost împinsă de la spate nu din rațiuni medicale, ci financiare, se confesează angajații „diavolului” la un pahar de vorbă.

Faceți cunoștință cu Justin Durrant, om de știință, și cu Brandon Schadt, director regional de afaceri, angajați ai gigantului farmaceutic Johnson&Johnson. Ambii fac mărturisiri incredibile în legătură cu vaccinul Covid dezvoltat de propria companie, exprimându-și îngrijorarea cu privire la repercusiunile pe termen lung asupra copiilor.

Jurnalist Project Veritas: Dacă ar fi vorba de copiii d-voastră, i-ați vaccina?

Justin Durrant, om de știință, J&J: Nu cred că au nevoie de el (de vaccin).

Jurnalist PV: Deci, ce ați alege, să facă școală de acasă sau să se vaccineze? 

Brandon Schadt, director de afaceri, J&J: Sincer, nu cred că un copil are nevoie să îl facă (vaccinul - n.n.). Este un copil, e doar un copil - știți? Copiii nu ar trebui să fie nevoiți să facă un afurisit de vaccin, sunt copii, înțelegeți. E vorba de un copil, pur și simplu nu faci asta, știi - nu cu ceva despre care nu știi ce repercusiuni va avea pe viitor. 

Jurnalist PV: Deci, despre ce credeți că este vorba aici? O fi vorba doar de bani?

Brandon Schadt: Politică, bani...

Urmăriți dialogurile complete cu cei doi în filmarea din deschiderea articolului.