ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soprana Angela Gheorghiu a transmis, într-un mesaj emoționant, condoleanțe familiilor victimelor de la clubul bucureștean Colectiv. Artista se arată îndurerată de situația tragică din țara noastră. 

Iată mesajul postat de marea artistă pe pagina sa de socializare:
 
„Disponibilitatea mea spre a fi de ajutor, este totală pentru România. Rog ca toți oamenii de cultură români din categoria cărora cu onor fac parte, care trăiesc sau nu în România, să fie uniți și în consens cu timpurile pe care le trăiesc și să se implice cu trup și suflet națiunii și țării, pe care cu toții am recunoscut și recunoaștem că o iubim.
Sunt îndurerată de perioada tragică prin care trece țara mea, România. Condoleanțe din toata inima familiilor care și-au pierdut copii, prieteni, oameni dragi în accidentul de la clubul "Colectiv” din București.
Mai toți purtăm o vină pentru că, din 1990, am suportat neprofesionalismul și corupția la toate nivelele – politic, social și chiar religios.

În mod evident este nevoie de o schimbare profundă și de înlocuirea actualei clase politice cu profesioniști cu suflet omenos și cu adevărată educație. Oamenii din România reacționează legitim și mă rog împreună cu ei să trăim cu toții o schimbare reală și responsabilă.
 
Sunt optimistă și îmi doresc ca în aceste zile românii să găsească soluțiile dorite și meritate de 25 de ani”, a scris Angela Gheorghiu.