ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anul nou a început tragic pentru doi părinți din Zalău care și-au găsit copilul de 13 ani inconștient în propria locuință. Din păcate, în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare ale medicilor băiețelul a decedat, potrivit informațiilor  RTV.

Cei doi părinți din Zalău l-au găsit pe micuțul băiețel în stare de inconștiență și au sunat la ambulanță, însă echipajul, în ciuda eforturilor de a-i oferi primul ajutor, nu a reușit să îl salveze. Au fost vehiculate diferite ipoteze în presă, legate de cauza acestui deces subit, însă nici una nu se fundamentează pe dovezi clare.

„La dispeceratul ISU-Ambulanță am primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunța un caz medical pe Aleea K Karoli din Zalău. A fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) care găsește la locul intervenției o persoană inconștientă. S-au efectuat manevre de resuscitare, rămase fără succes, persoana fiind declarată decedată”, a transmis ISU Sălaj.

Criminaliștii, care s-au deplasat și ei la locul teribil al incidentului, au declarat că nu se pune problema unei suspiciuni de crimă.
 
Scriitoarea Alis Popa apreciază pe pagina sa de Facebook că cineva ar trebui să răspundă la întrebarea dacă micuțul era vaccinat.