ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A murit preotul Cristi Daniel Ilie. Acesta avea 43 de ani și slujea la Biserica Sfinții Voievozi. Tristul anunț a fost făcut de „Biserica Sfinții Părinți Ioachim și Ana”.

„Cu adâncă întristare și nespusă durere, anunțăm trecerea prematură la Domnul a Preotului Ilie Cristi Daniel, parohul Bisericii „Sfinții Ioachim și Ana”, Parohia Sfinții Voievozi. Ne exprimăm, părintește, întreaga compasiune față de familie și cei apropiați, rugând pe Milostivul Dumnezeu să le dea putere, sprijin și ocrotire, în aceste clipe de durere, iar sufletul adormitului robului Său Preotul Ilie Cristi Daniel, să-l primească în Împărăția Sa. Veșnică să-i fie pomenirea! 15.11.2023”

„Vă anunțăm că în această seară, la ora 19, a fost săvârșită slujba stâlpilor pentru părintele Ilie Cristi-Daniel, la biserica „Sfinții Ioachim și Ana”, Parohia Sfinții Voievozi din Focșani. Urmează seara de priveghere până mâine la ora 6:00. Mâine la ora 8:00 va fi oficiată Sfănta Liturghie, iar la ora 19:00, slujba stâlpilor”, a anunțat ieri biserica în urmă cu o zi.

 
Conform surselor ”Monitorul de Vrancea”, starea de sănătate a preotului se agravase, în contextul în care de câtva timp se lupta cu o boală nemiloasă.
 
Toți cei care l-au cunoscut au sperat până în ultimul moment că starea de sănătate a preotului se va îmbunătăți, însă se pare că ar fi ajuns de urgență la Spitalul Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani unde, din nefericire, medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Preotul era căsătorit și avea doi băieți, ambii elevi de liceu.

FOTO:
 
 
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și Western Wall