Un nou mesaj zguduitor a fost postat de Alexandru Cumpănașu, după ce a fost acasă la familia Alexandrei. Mama fetei, profund îndurerată a spus că simte că fata ei e în viață și crede că e o fată puternică și speră că Dumnezeu o va aduce înapoi acasă. În același mesaj, mama Alexandrei spune că, în cazul în care fiica sa este moartă, toți care au greșit să plătească.

”#112vreausatraiesc. APELUL SI DISPERAREA UNEI MAME IN FATA UNUI STAT MAFIOT SI ABUZIV: Dupa ultima vizita la parintii Alexandrei si disperarea acestor oameni recunosc ca am innebunit si nu mai astept nimic de la DIICOT! TREBUIE SA NE LUAM VIATA IN MAINI. ACEASTA FEMEIE ESTE DISPERATA asa cum este fiecare mama sau familie din Romania. De AZI M-AM hotarat. NIMENI NU MERITA SA SUFERE IN HALUL ASTA PT CA AVEM UN STAT MAFIOT. HOTARATI-VA DACA VREM SA TRAIM ASA SAU LUPTAM IMPREUNA!!! MIE MI-A AJUNS. VREAU SA SCHIMB ACEST SISTEM ODIOS. In perioada urmatoare voi face un ANUNT si am NEVOIE OPINIA si sfatul dumneavoastra. NU PUTEM CONTINUA ASA!!!!! SUNTETI GATA DE LUPTA?????????. #OROMANIEFARACLANURI, #OROMANIEFARAMAFIE”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Apelul disperat al mamei Alexandrei: 
 
„Dumnezeu este mare, poate cu ajutorul lui va veni copilul acasă. Noi așteptăm să vină, și îi rugăm pe toți cei care o văd, care au semne că ea trăiește, să ne anunțe. Dar să fie serioși, fără alarme false. Eu o simt că trăiește, ea este o fată puternică. A avut curajul să sune la 112 și nu a ajutat-o nimeni.

Sper ca ea singură să scape dacă poliția nu face nimic deocamdată. Mă uit la pozele ei de dinainte de a fi răpită, la un botez sau majorat, unde a fost. Era plină de viață, un copil foarte cuminte. Oriunde ar fi Alexandra, vreau să știe că noi o iubim și o așteptăm acasă, din tot sufletul. Sper ca autoritățile măcar de data asta să își facă datoria și să încerce să o găsească. Este foarte greu, pe zi ce trece e foarte greu.

Trec pe lângă cameră, parcă o văd în pat, mă aștept să fie acolo, să strig la ea. Dacă o fi să fie moartă în butoiul ăla, sper ca toți care au greșit să plătească și ne vom lupta ca toți cei care au greșit să plătească. Indiferent cine sunt.

Nu știu cum voi reacționa pe 15 septembrie, când ea trebuia să facă 16 ani. Sper să o găsim până atunci, să o aducem acasă”, spune mama Alexandrei, la mai bine de o lună de la dispariția fetei. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews