ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elevilor trebuie să li se permită să rămână la școală dacă refuză să fie vaccinați cu Covid, au avertizat semnatarii. Aceștia spun că elevii nu ar trebui să fie scoși din sălile de clasă dacă decid să nu se vaccineze până când se fac teste suplimentare pentru siguranța vaccinului, potrivit Daily Mail.

 
Aceasta vine în contextul în care peste 50.000 de persoane au semnat o petiție împotriva vaccinării Covid pentru tineri. Apelul adresat Parlamentului a adunat 54.895 de semnături până marți dimineață, solicitând guvernului să evite vaccinarea în rândul tinerilor.
 
 
 

”Copiii au fost puși la coada listei de mai bine de un an și ar fi inconștient să le cerem copiilor să ia un vaccin pentru care nu există date de siguranță pe termen lung, mai ales având în vedere lipsa de beneficii directe pentru copii”.

Petiția a fost înaintată după ce autoritățile de reglementare au început să aprobe vaccinurile pentru copii - vaccinul Pfizer a fost considerat sigur pentru cei cu vârsta de 12 ani sau mai mult. Prin urmare, orice efect secundar pe care l-ar putea avea ar putea fi mai mare decât beneficiile personale.

În ciuda reacției din partea părinților, sindicatele profesorilor par să fie în mare parte în favoarea vaccinării copiilor. Secretarul general comun al NEU(Uniunea Națională a Educației), Kevin Courtney, a declarat: "NEU salută extinderea vaccinării la elevii din școli”.