ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews vă aduce poanta zilei, în acest caz chiar două. Dacă în weekend bucureștenii își vindeau corpul pentru micii din Obor, acceptând să fie vaccinați cu seruri experimentale pentru o porție de mâncare și o sticlă cu suc, mai nou li se pune în vedere că stocul de mici s-a epuizat deja la prima doză din cauza cererii care a depășit așteptările. Astfel, „autoritățile” le pregătesc alte delicii culinare pentru doza de rapel - dacă vor mai fi în formă până atunci.

După cum vă anunțam mai devreme în cursul zilei, magazinul Mega Image de pe str. 1 Mai din sectorul 1 al USRistei Clotilde Armand și-a deschis o piață umedă, ale cărei vedete nu sunt liliecii, ci rudele lor mai puțin zburătoare: șobolanii. Cum vânzarea merge ca unsă, cineva a surprins un grup de elevi care și-au cumpărat un pachețel cu noua ofertă pentru pauza de masă.

 

Despre șobolanii care au ros cablurile semafoarelor de pe Bulevardul Unirii, deocamdată nu avem nici o caricatură. Rămâne de văzut dacă semnul rutier pentru trecerea de pietoni va mai conține imaginea unor animale bipede sau patrupede. Cine n-are pisici să-și cumpere!