ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Mini-dictatorul Raed Arafat, secretar de stat MAI plătit de români, inclusiv de cei 70% nevaccinați, s-a bucurat duminică că Coriu Daniel, controversatul președinte al Colegiului Medicilor din România, aflat pe lista sponsorizărilor din partea Big Pharma, a fost primul care a răspuns la ordinul lui și a propus aberația nemaivăzută de a-i sancționa și chiar suspenda pe medicii care contestă discursul vaccinist oficial.

Arafat a cerut sâmbătă să fie tăiat microfonul tuturor celor care nu susțin vaccinarea, ceea ce se constituie într-un nou derapaj grav împotriva legii supreme a statului, a drepturilor omului și legilor fundamentale ale Uniunii Europene, după cel cu „Nu mă oprește pe mine Constituția României” 

Arafat, ieri: „Problema medicilor este una mai gravă. Pentru medicul care comentează și vine cu informații care n-au bază științifică, colegii lor pot imediat să știe că informația lor este falsă, sau nu este bazată pe știință, ci este pe opinii personale.

Medicul se folosește autoritatea lui când comunică, și când comunică astfel de lucruri care nu trebuie să le probeze populația, pentru că populația vede că e medic, face mult mai rău decât o persoană obișnuită.

Impactul lui este dublu, așa că salut ce a spus astăzi președintele Colegiului Medicilor, domnul profesor Coriu, în ideea că urmează să ia măsuri dure împotriva celor care continuă să facă acest lucru.

Trebuia să fie luate deja astfel de măsuri și mă bucur că cei de la Colegiul Medicilor au anunțat că vor lua astfel de măsuri, pentru că trebuie să ai responsabilitatea cuvântului pe care îl spui. Ești liber să spui ce vrei, dar răspunzi de acest lucru, dacă clar vii cu date false și dezinformezi populația din poziția de medic.”, a transmis Raed Arafat, citat de Impact.ro.

Reamintim că Coriu de la Colegiul Medicilor a fost primul care a răspuns la ordinul lui Arafat: Medicii care nu susțin vaccinarea la TV vor fi suspendați și sancționați! ȘANTAJ și AMENINȚARE publică, fapte penale pedepsite de Lege

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews