ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Capitală mai mulți arbori au căzut în timpul furtunii de miercuri seara, iar un panou s-a prăbuşit pe linia de tramvai din zona Colentina.

În Capitală, mai mulți arbori au căzut în timpul furtunii din această seară şi un panou s-a prăbuşit pe linia de tramvai din zona Colentina, a precizat pentru Radio Români purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile. 

"Echipajele de pompieri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru îndepărtrea a 11 copaci căzuţi fie pe carosabil, fie pe autoturisme. Ca un bilanţ al acestor intervenţii avem cinci autoturisme avariate şi un panou publicitar care a blocat pentru scurt timp circulaţia rutieră în zona Doamna Ghica. Nu au fost persoane rănite de manifestările meteorologice", a spus Daniel Vasile.

Meteorologii au emis în această după-amiază o avertizare de furtună cu cod galben pentru municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Buzău şi Giurgiu. Dacă în Dâmboviţa şi Giurgiu nu a plouat deloc, în Ploieşti vântul a doborât mai mulţi copaci, dintre care doi au avariat în cădere două autoturisme.