ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O echipă de arheologi a descoperit ceva incredibil care a stat ascuns mai bine de 2.000 de ani în Ierusalim. Un proiect de excavare a scos la iveală treptele unui sit istoric biblic unde Iisus a vindecat un om care era orb din naștere, a relatat Breitbart.

Autoritatea Israeliană pentru Antichități, Autoritatea pentru Parcuri Naționale din Israel și Fundația Orașul lui David au anunțat la începutul acestui an că Scăldătoarea din Siloam, un sit biblic prețuit de creștini și evrei, va fi deschis publicului pentru prima dată în ultimii 2.000 de ani în viitorul apropiat.

O imagine arată treptele de sub un cort mare, în timp ce uneltele echipei se află în apropiere:

Arheologii au descoperit recent aproximativ opt trepte care duceau în jos în scăldătoare.

Capitolul 9 din Ioan consemnează întâlnirea lui Iisus cu orbul, căruia i-a spus: "Cât timp sunt în lume, Eu sunt lumina lumii".

"După ce a spus aceasta, a scuipat pe pământ, a făcut niște noroi cu saliva și l-a pus pe ochii omului. "Du-te", i-a spus el, "spală-te în Scăldătoarea din Siloam" (acest cuvânt înseamnă "trimis"). Așa că omul s-a dus, s-a spălat și s-a întors acasă văzând", se arată în versete.
 
VIDEO/FOTO:
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews