ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un mesaj de susținere și încurajare adresat de arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò șoferilor de camion canadieni, tradus în limba română pentru cititorii ActiveNews.
 
Dragi frați și surori-șoferi de camion canadieni,

Lovitura de stat globală dată de elita globalistă în acești doi ani de farsă psihopandemică devine mai clară dacă nu ne oprim atenția doar asupra celor întâmplate în anumite țări, ci ne lărgim privirea spre cele ce s-au petrecut în întreaga lume. 

Protestul vostru, dragi prieteni șoferi de camion canadieni, se alătură unui cor mondial care dorește să se opună instaurării Noii Ordini Mondiale pe ruinele statelor naționale, prin Marea Resetare dorită de Forumul Economic Mondial și de Organizația Națiunilor Unite sub numele de Agenda 2030. Și știm că numeroși șefi de guverne au frecventat Școala pentru tineri lideri a lui Klaus Schwab - așa-numiții Lideri Globali de Mâine - începând cu Justin Trudeau și Emmanuel Macron, Jacinda Ardern și Boris Johnson, și, înainte de aceștia, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy și Tony Blair.
 
Canada pare să fie - alături de Australia, Italia, Austria și Franța - una dintre națiunile cele mai infiltrate de globaliști. Iar în acest proiect infernal nu trebuie să vedem doar farsa psihopandemică, ci și atacul la adresa tradițiilor și a identității creștine - mai exact, a identității catolice - a acestor țări. 
 
Ați înțeles acest lucru instinctiv, iar dorul vostru de libertate s-a manifestat în toată armonia sa coordonată, îndreptându-se spre capitala Ottawa. Dragi șoferi de camioane, vă confruntați cu mari dificultăți, nu numai pentru că v-ați abandonat munca pentru a protesta, ci și din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a nopților lungi petrecute în frig și a tentativelor de a fi îndepărtați, cărora trebuie să le faceți față. Dar, pe lângă aceste provocări, ați putut simți și prezența multor concetățeni de-ai voștri, care, ca și voi, au conștientizat amenințarea iminentă și doresc să vă sprijine în protestul vostru împotriva regimului. Permiteți-mi să îmi exprim și eu sprijinul și apropierea mea spirituală, unită cu rugăciunea ca manifestația voastră să fie încununată de succes și să se extindă și în alte țări. 
 
În aceste zile vedem cum cad măștile tiranilor din toată lumea și, din păcate, vedem și atâta conformism, atâta frică, atâta lașitate la oameni pe care până mai ieri îi consideram prieteni, chiar și printre membrii familiei noastre. Și, totuși, tocmai din cauza acestei situații extreme, descoperim cu uimire gesturi de umanitate făcute de străini, semne de solidaritate și frățietate din partea celor care se simt aproape de noi în lupta comună. Descoperim atâta generozitate și atâta dorință de a ne scutura din această toropeală. Descoperim că nu mai suntem dispuși să suferim pasiv distrugerea lumii noastre impusă de o cabală de criminali fără scrupule, însetați de putere și de bani. 
 
În acest atac necontenit asupra lumii tradiționale, nu numai modul de viață și identitatea vi-au fost afectate, ci și bunurile, activitățile și munca. Aceasta este Marea Resetare, acesta este viitorul promis de sloganuri precum „Build Back Better”, acesta este viitorul în care miliarde de oameni sunt controlați la fiecare mișcare, tranzacție, achiziție, demers birocratic, la fiecare activitate. Niște roboți fără suflet sau voință, lipsiți de identitate, reduși la a avea un venit universal care să le permită să supraviețuiască, să cumpere doar ceea ce alții au decis deja să pună în vânzare, transformați printr-un ser genetic în oameni bolnavi cronic. 
 
Astăzi, mai mult ca oricând, este esențial să înțelegeți că nu mai este posibil să asistați pasiv: trebuie să luați atitudine, să luptați pentru libertate, să cereți respectarea libertăților naturale. Dar, și mai mult, dragi frați canadieni, trebuie să înțelegeți că această distopie servește la instaurarea dictaturii Noii Ordini Mondiale și la ștergerea totală a oricărei urme a Domnului nostru Iisus Hristos din societate, din istorie și din tradițiile popoarelor. 

Manifestați pentru drepturile voastre, prieteni canadieni: dar aceste drepturi să nu se limiteze la o simplă revendicare a libertății de a intra în supermarketuri sau de a nu fi vaccinați: să fie, de asemenea, o revendicare mândră și curajoasă a dreptului vostru sacrosanct de a fi oameni liberi. Demonstrația voastră ar trebui să fie una a adevăratei libertăți, amintindu-vă că doar Adevărul - adică Domnul nostru Iisus Hristos - este Cel care vă poate garanta libertatea: adevărul vă va face liberi.
 
Să ne rugăm ca Hristos să împărățească din nou în lume, în inimile voastre și în familiile voastre. Luați arma duhovnicească a Sfântului Rozariu și rugați-vă Sfintei Fecioare, Sfintei Ana, Sfântului Gheorghe și Sfinților Martiri canadieni să vă ocrotească patria.
 
Aș dori să îmi închei îndemnul cerându-vă să vă rugați împreună cu mine, cu cuvintele cu care ne-a învățat Domnul nostru să ne rugăm: fie ca ele să fie pecetea acestei treziri, a acestei eliberări naționale. Să le rostim cu toții împreună, cu voce tare, pentru ca rugăciunea noastră să se înalțe până la Cer, dar și pentru ca ea să răsune cu putere în aceste piețe, pe aceste străzi, până la palatele celor puternici:
 
Tatăl nostru, Care ești în Ceruri, sfințească-Se numele Tău, vie Împărăția Ta, facă-se voia Ta, precum în cer, așa și pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi. Și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri. Și nu ne duce pe noi in ispită, ci ne izbăvește de cel rău. Că a Ta este Împărăția, puterea și slava, a Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
 
+ Carlo Maria Viganò, Arhiepiscop