ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 

Monseniorul Carlo Maria Viganò s-a implicat încă de la începutul pandemiei COVID în denunțarea practicilor care urmăresc instaurarea unei dictaturi planetare.

Înaltul prelat a demonstrat natura demonică a politicilor aplicate peste tot în lume sub pretextul unei crize sanitare.

Viganò a avertizat că asistăm la un război ideologic mondial între „Copiii Luminii” și „Copiii Întunericului”. După modelul „Statului Paralel”, arhiepiscopul a denunțat existența în Biserica Catolică, sub Papa Francisc, a unei „Biserici Paralele” care urmărește să o distrugă pe cea legitimă.

Marți, 16 noiembrie, fostul nunțiu papal în Statele Unite a lansat un apel la o Mare Alianță Anti-Globalistă a Creștinătății. O cruciadă a ultimei șanse pentru eliberarea Pământului de forțele răului.

Iată mai jos textul integral al apelului lui Carlo Maria Viganò precum și înregistrarea sa video:
 

*


Au trecut doi ani de când suntem martorii unei lovituri de stat prin care o elită financiară și ideologică a reușit să preia controlul asupra unei părți a guvernelor naționale, a instituțiilor publice și private.

Toate acestea, fără deosebire, au fost înrobite de acești noi stăpâni care promit complicilor lor putere, bani și reușită socială.

Drepturi fundamentale, care până acum erau considerate ca inviolabile, au fost călcate în picioare în numele unei urgențe: astăzi, o urgență sanitară, mâine, o urgență ecologică, după aceea, o urgență a internetului.

Această lovitură de stat globală îi lipsește pe cetățeni de orice posibilitate de apărare, deoarece puterile legislative, executive și judecătorești sunt complice la încălcarea legii, a justiției și a scopului pentru care au fost create.

Este o lovitură de stat globală deoarece acest atac criminal împotriva cetățenilor are loc la nivelul întregii lumi, cu foarte puține excepții.

Este un război mondial în care dușmanii suntem noi toți, chiar și cei care nu au înțeles încă semnificația a ceea ce se petrece.

Este un război purtat nu cu armele, ci cu decizii ilegale, cu politici economice imorale și cu limitări intolerabile ale drepturilor naturale.

Organizații supranaționale, finanțate în mare măsură de conspiratorii acestei lovituri de stat, se amestecă în guvernarea națiunilor și în viețile, relațiile și sănătatea a miliarde de oameni.

O fac pentru bani, desigur, dar și mai mult pentru centralizarea puterii astfel încât să instaureze o dictatură planetară.

Aceasta este Marea Resetare a Forumului Economic Mondial, Agenda 2030 a ONU. 

Acesta este planul Noii Ordini Mondiale, prin care o Republică Universală înrobește fiecare ființă umană și prin care Religia Umanității suprimă Credința în Hristos.

În fața acestei lovituri de stat globale este necesară formarea unei Alianțe Anti-Globaliste internaționale, care să îi adune laolaltă pe toți cei care vor să se opună dictaturii, care nu intenționează să devină sclavi ai unei puteri fără chip, care nu doresc să își piardă identitatea proprie, individualitatea proprie, credința religioasă proprie.

Dacă atacul este global, atunci și apărarea trebuie să fie globală.

Fac apel la conducători, la lideri politici și religioși, la intelectuali și la toți oamenii de bună credință și îi chem să se unească într-o Alianță care să lanseze un manifest anti-globalist, respingând punct cu punct erorile și rătăcirile distopiei Noii Ordini Mondiale și care să propună alternative concrete într-un program politic bazat pe bunul simț, pe principiile morale ale Creștinismului, pe valorile tradiționale, pe protejarea vieții și a familiei, pe protejarea afacerilor și a muncii, pe promovarea educației și cercetării și pe respectul față de Creație.

Alianța Anti-Globalistă va trebui să adune laolaltă Națiunile care doresc să scape de demonicul jug al tiraniei și să-și afirme propria suveranitate, încheind acorduri de colaborare reciprocă cu Națiuni și Popoare care împărtășesc principiile lor și aspirația comună fierbinte pentru libertate, dreptate și bunătate.

Ea va avea misiunea de a denunța crimele elitei, de a-i identifica pe cei responsabili, de a-i denunța în fața tribunalelor internaționale și de a le îngrădi puterea excesivă și influența nocivă.

Ea va avea misiunea de a împiedica acțiunea lobby-urilor, luptând înainte de toate împotriva corupției oficialilor de stat și a celor care lucrează în industria informațiilor și înghețând capitalurile folosite la destabilizarea ordinii sociale.

În țările unde guvernele sunt obediente elitei, se vor înființa mișcări de rezistență populară și comitete de eliberare națională, care să includă reprezentanți ai tuturor sectoarelor sociale și care să propună o reformă radicală a politicii, inspirată de binele comun și opusă ferm proiectului neo-mathusian al agendei globaliste.

Îi chem pe toți cei care doresc să apere societatea creștină tradițională să se întrunească într-un forum internațional, care urmează să fie organizat cât de repede posibil și în care reprezentanții diferitelor țări să cadă de acord pentru a prezenta o propunere serioasă, concretă și limpede.

Apelul meu se îndreaptă către liderii politici și conducătorii cărora le pasă de binele cetățenilor lor, lăsând deoparte vechiul sistem al partidelor politice și logica impusă de un sistem înrobit de putere și bani.

Fac apel la toate națiunile creștine, de la est la vest, invitând șefii de state și forțele sănătoase din instituții, economie, muncă, universități, sănătate să se alăture unui proiect comun, renunțând la vechile sisteme și lăsând deoparte ostilitățile care sunt dorite de dușmanii umanității în numele principiului divide et impera.

Nu acceptăm regulile adversarilor noștri, deoarece acestea sunt făcute tocmai pentru a ne împiedica să reacționăm și să organizăm o opoziție eficientă și incisivă.

Fac apel la națiuni și la cetățenii lor să se alieze sub Crucea Domnului Nostru Iisus Hristos, singurul Împărat și Mântuitor, Domnul Păcii. In hoc signo vinces.

Haieți să întemeiem această Alianță Anti-Globalistă, să îi dăm un program simplu și clar și să eliberăm omenirea de un regim totalitar care adună în sine toate ororile celor mai cumplite dictaturi din toate timpurile.

Dacă mai întârziem, dacă nu înțelegem acum amenințarea care planează peste noi toți, dacă nu reacționăm organizându-ne într-o rezistență fermă și curajoasă, acest regim demonic care se instaurează peste tot nu va mai putea fi oprit.

Fie ca Atotputernicul Dumnezeu să ne ajute și să ne apere pe toți!