ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò a transmis recent un nou mesaj despre vremurile pe care le trăim. VIDEO:
 
 

Iată și traducerea în limba română:

„Vaccinarea și pașaportul verde [au fost impuse] multor națiuni ale lumii, într-un mod simultan și coordonat. În același timp, pe celălalt front, autoritățile ecleziale nu numai că nu condamnă câtuși de puțin abuzul de putere al celor care conduc treburile publice, ci îi și susțin în acest plan ticălos și merg până la a-i condamna pe cei care nu acceptă să fie supuși inoculării cu un ser experimental bazat pe terapie genică, cu efecte secundare necunoscute, care nu conferă nici o imunitate la virus, ca să nu mai vorbim de implicațiile morale legate de prezența materialului genetic derivat din fetuși avortați, care pentru un catolic este în sine un motiv mai mult decât suficient pentru a refuza vaccinul.

Suntem în război. Un război care nu este declarat în mod deschis, care nu este purtat cu arme convenționale, dar un război, totuși, în care există agresori și agresați, călăi și victime, tribunale ilegale și prizonieri. Un război în care violența este folosită sub forme aparent legale, pentru a încălca drepturile cetățenilor, precum și ale credincioșilor. Este un război epocal, care este un preludiu al sfârșitului vremurilor și al marii apostazii despre care vorbește Sfânta Scriptură.”