ACTUALIZARE 16: 35 Ariel Chiș, numărul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, a anunțat vineri că s-a retras de pe lista formațiunii după ce filmulețul său de campanie a generat printre internauți comentarii care nu pot fi reproduse, anunță stiripesurse.ro.


„După mai multe zile foarte grele pentru mine, am decis să mă retrag de pe lista USR la Consiliul General al Municipiului București. Ultimul lucru pe care mi l-am dorit vreodată a fost să aduc un prejudiciu de imagine USR-ului, partidului căruia i-am dedicat ultimii ani de viață, zi de zi, noapte de noapte.
O să rămân alături de USR pentru că acest partid reprezintă pentru mine o speranță, o speranță că vom putea ajunge să avem o clasă politică integră și bine intenționată, care să lupte pentru toată lumea, nu doar pentru unii. Știu că acest partid poate realiza asta, am văzut ce principii ne ghidează și cum suntem diferiți de orice altceva a existat până acum. Am niște colegi extraordinari pe care întotdeauna îi voi recomanda și îi voi susține”,spune useristul.
 
Știrea inițială

  Uniunea Salvați România și-a desemnat, în urma unui proces electoral intern, candidații pentru viitorul mandat în Consiliul General al Municipiului București.
 
Astfel, unul dintre cei mai votați a fost Ariel Chiș, membru USR din luna august 2019 și consilier parlamentar al lui Claudiu Năsui.
 
Ariel Chiș era, în urmă cu câțiva ani, un membru important al unei organizații PSD din Marea Britanie. În septemberie 2014, Chiș era prezentat, pe pagina de Facebook PSD Yorkshire, drept șef al delegeției PSD Anglia la Labour Conference.

Clipul său de campanie, în care se prezintă ca ”Mica Sirenă, cam oligofrenă”, frizează penibilul și a făcut senzație pe rețelele de socializare:
 
„Eu sunt Ariel, coadă de purcel

ARIEL, ARIEL

Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă,

ARIEL, ARIEL

Sunt cel mai USRist dintre USRiști,

ARIEL, ARIEL

Eu sunt Ariel, coadă de purcel,

ARIEL, ARIEL

Chiș, piș, lapte griș

Drăguț ca un caniș

ARIEL, ARIEL,

Sunt cel mai USRist dintre USRiști,

ARIEL, ARIEL”.