ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Armata americană a lansat un apel către cetățeni pentru a o ajuta să găsească un avion de luptă F-35 dispărut, după ce duminică după-amiază pilotul aeronavei s-a catapultat deasupra statului Carolina de Sud, a relatat luni Agepres.

Pilotul a supraviețuit, însă armata americană s-a trezit cu o cu totul altă problemă: avionul este imposibil de localizat.
 
Prin urmare, baza aeriană din Charleston, un oraș din sudul Carolinei de Sud, a cerut ajutorul localnicilor pentru găsirea aeronavei.

"Dacă aveți informații care ar putea ajuta echipele noastre de salvare să localizeze avionul F-35, vă rugăm să apelați Centrul de operațiuni de apărare al bazei", a anunțat baza militară pe rețeaua X (fostă Twitter).

Oficialii bazei aeriene au declarat că au loc operațiuni de căutare, în coordonare cu autoritățile federale în domeniul aviației, în zona a două lacuri situate la nord de Charleston.

Costul unui avion de luptă F-35, fabricat de Lockheed Martin, se ridică la aproximativ 80 de milioane de dolari.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews