ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În sfârșit, se pare că ieșim (sperăm) din epoca de coșmar a bio-tiraniei, a mandatelor, a închiderilor și a cenzurii. Viitorii istorici de artă ar putea enumera artiștii produși în această epocă în același mod în care enumeră artiștii din perioade similare cu probleme, de exemplu, George Grosz și Otto Dix din anii războiului din Germania și din Republica de la Weimar.

Istoricii vor separa probabil artiștii în două grupe:
 
  • acei artiști care au ales să creeze propagandă pentru guvern, industria farmaceutică/medicală
 
  • acei artiști care au creat artă, care au protestat, au satirizat sau pur și simplu pandemia

Pentru a ușura lucrurile pentru istoricii de artă, am enumerat o listă de artiști care au creat opere de artă exprimând o ambivalență personală, dispreț sau ceva mai puternic față de narațiunea oficială a guvernului/farmaciei/mediei. 

Primul exemplu trebuie să fie caricaturistul britanic Bob Moran. Moran a făcut multe desene grozave pe această temă, dar această caricatură recentă rezumă lumea distopică în care trăim... și, sperăm, și calea de ieșire.
 

Următorul invitat este Jordan Henderson. Jordan are un ochi ascuțit pentru limbajul vernacular, ceea ce conferă picturilor sale o calitate stranie, de coșmar. Imaginile sale au fost distribuite pe rețelele de socializare la începutul Plandemicului. El este pe Twitter și Instagram.
 
 

"Just An Artist Questioning" este un caricaturist foarte bun și foarte prolific din Australia (cred). Pe Twitter și Instagram.
 


Caricaturistul și ilustratorul de legendă Danny Hellman a făcut niște desene satirice impresionante despre nebunia Covid pentru publicația The Shadow. Găsiți-l pe Danny pe Twitter și Instagram.
 

 
 Alte reprezentări reușite:
 

Avidor Substack