ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Articolul publicat de ActiveNews la începutul acestei luni s-a confirmat în magazinele din România. Un videoclip publicat pe YouTube dovedește faptul că bomboanele Kinder comercializate și la noi conțin șelac,  o „rășină naturală” obținută prin „secrețiile” unor insecte asemănătoare unor muște, denumite Laccifer Lacca sau Gomma Lacca și identificate prin E 904.

 VIDEO  

VEZI ARTICOLUL AICI:  SECREȚIE DE MUSCĂ ÎN BOMBOANELE KINDER. Europenii consumă chiar acum excrețiile unor insecte fără să știe. Bomboanele de ciocolata cu lapte de la Kinder sunt cerate cu un aditiv care se obține din rășina unei muște-gândaci. FOTO / VIDEO cu E904

Un alt subiect abordat recent de ActiveNews este legat de compoziția unor alimente precum iaurturile sau mezelurile, care au în componența lor coșenilă sau carmin, un aditiv alimentar idetificat ca E120, obținut și el dintr-o specie de gândaci.

VEZI AICI:  ROMÂNII MĂNÂNCĂ GÂNDACI fără să știe! Teroarea din farfuria românilor, intoxicați la fel ca în cazul vaccinurilor. LISTA PRODUSELOR CU GÂNDACI

Tânărul youtuber de la ManCHI TV are o serie întreagă de alte filmări pe aceste teme, privind alimentele din magazinele din România. LE RECOMANDĂM!

Să avem în vedere și faptul că de la gândacul de carmin din cârnăciori sau iaurturile copiilor sau „făina de greieri din ograda bunicii” până la minunata larvă a gândacului de bălegar, toate aceste vor putea părea, în curând, delicatese, în comparație cu alți gândaci intrați în alimentație sau cu carnea artificială.