ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacia a devenit cea mai importantă companie din Europa Centrală și de Est, iar vânzările cu mult peste ceea ce se anticipa în momentul în care a fost lansat primul model de Logan au făcut ca românii să își dorească ceva mai mult decât un model low-cost.

Multă lume și-ar dori ca uzina de la Mioveni să producă și un model premium, iar unii dintre cei mai pasionați de automobile au creat chiar și câteva imagini despre cum ar trebui să arate un Logan de lux.

Un artist digital ne-a oferit o ipoteză legată de un viitor sedan Dacia de segment superior, în care este prezentată o berlină-coupe cu patru uși care poartă numele Logan Lux și care ar avea șanse să se ridice la nivelul cerințelor oricărui client român al acestui tip de mașini, în viziunea celui care a creat pagina de Facebook Trei DStudiomax Puiu.

Acest model nu are nicio legătură cu ceea ce se produce la Mioveni, fiind doar o sugestie către conducerea celor de la Dacia pentru realizarea unui model premium care să intre în competiție directă cu alte modele din această clasă.