ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un asistent medical din comuna Săhăteni, Bacău, a murit de „o boală incurabilă”, la doar 53 de ani, transmite News Buzău.

Toată comuna îl plânge. Nu se va mai naște om ca el. E vorba de Costel Marcu, asistentul medical al comunei Săhăteni. A fost un om cu o inimă de aur, dedicat ca nimeni altul comunității. La ora unu din noapte dacă îl sunai venea la tine. Atenție, el se dădea jos din pat, se îmbrăca și venea, nu te duceai tu la el. Foarte priceput, citea mereu, se informa, n-a greșit o dată în viața lui. Era ca un doctor, nu asistent. Dedicat meseriei și iubitor de oameni”, a spus un cetățean al comunei Săhăteni.

Localnicii, în semn de recunoștință, au pus candele pe stradă, de la drumul județean până la domiciliul lui. Sute de oameni au venit la casa lui pentru a vărsa o lacrimă și a-și lua rămas bun, potrivit Buzoienii.ro