ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația NEAMUNIT face apel la colaborare pentru ajutarea persoanelor de peste 65 de ani din București, confruntate cu dificultăți din cauza vulnerabilității la infectarea cu noul coronavirus, precum și din cauza restricțiilor impuse prin ordonanță militară. Concret, Asociația îi roagă pe locuitorii din București sau Ilfov să identifice și sesizeze persoane vârstnice care au nevoie de ajutor la cumpărături sau alt tip de asistență. Totodată, tinerii bucureșteni sunt invitați să se alăture echipelor de voluntari care desfășoară acțiunile de întrajutorare. 

„AJUTATI-NE SA-I AJUTAM PE BATRANII NOSTRI! ANUNT IMPORTANT LEGAT DE AJUTAREA PERSOANELOR DE PESTE 65 DE ANI DIN BUCURESTI:

Dupa cum stiti, conform ultimei ordonante, persoanele in varsta de peste 65 de ani, nu mai au voie sa iasa din casa decat intre orele 11 si 13 (cu exceptia cazului in care sunt angajate). Multe persoane in varsta nu reusesc sa se incadreze in intervalul de 2 ore, multe altele se tem sa iasa, sa nu se imbolnaveasca, sau nu se descurca sa completeze Declaratia pe propria raspundere...

Pentru a veni in ajutorul lor, cu cumparaturi de stricta necesitate, Asociatia Neamunit a lansat Programul "Neamunit pentru Romania". Organizam deja echipe de voluntari pe toate cele 6 sectoare din Bucuresti, si cautam cazuri de persoane aflate in nevoie de ajutor.

AVEM NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRA:

1) Daca cunoasteti cazuri de persoane de peste 65 de ani din Bucuresti sau Ilfov care au nevoie de ajutor la cumparaturi in aceasta perioada, scrieti-ne pe mess pe pagina, sau scrieti-ne un email la adresa neamunit@gmail.com.

2) Daca sunteti tineri, locuiti in Bucuresti, si vreti sa va implicati in echipele de voluntari Neamunit, va rugam sa ne scrieti un email la adresa neamunit@gmail.com.

VA RUGAM, AJUTATI-NE CA SA PUTEM AJUTA.

Va multumim. Cu solidaritate, curaj si credinta, vom trece si peste aceasta criza. Doamne ajuta România si pe toti Românii!”, a scris Asociația NEAMUNIT vineri pe pagina proprie de Facebook