ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația NEAMUNIT, prin vocea lui Aureliu Surulescu, îndemna la sfârșitul săptămânii la solidaritate față de frații români care încearcă să își vândă produsele la piață, în condițiile în care „lumea bună” lua cu asalt supermarket-urile și plătea electronic de spaima transmiterii coronavirusului. Membrii asociației au mers la piața românească și au onorat lista de cumpărături a unor persoane vârstnice și vulnerabile. Un gest de solidaritate la care suntem chemați cu toții!

„În piață, după cum vedeți, nu prea se înghesuie lumea. Tarabele sunt pline, slavă Domnului! Cred că ar trebui de aici să începem să ne ajutăm unii pe alții și, în loc să cumpărăm toate nebuniile alea din hypermarket-uri, mai bine intrăm un pic în piață și îi ajutăm pe frații noștri români să își vândă produsele!”, îndemna Aurelian Surulescu într-un clip video live pe Facebook.

Legat de situația celor izolați la domiciliu, Asociația NEAMUNIT trece la fapte și ajută persoanele vârstnice sau vulnerabile, asigurându-le aprovizionarea cu cele necesare.

„Pentru că v-am chemat alături de noi, am zis să fiu primul care răspunde solicitătilor persoanelor vulnerabile in acest moment.

Prima solicitare de ajutor a sosit azi pe pagina Neamunit !

Am preluat lista doamnei, o persoana de 70 de ani, si am plecat sa caut cele trebuincioase pentru dânsa.
Medicamente, alimente de baza, detergent etc... mai multe voi posta pe pagina Asociatiei NEAMUNIT.

Dacă tot ajutăm, haideți să o facem in două directii :

  • către persoanele in vârstă care au nevoie să fie protejate in aceste momente grele;

  • către producătorii români care vor suferi pierderi grele de pe urma acestui trist eveniment care parcă a intunecat mintile politicului autohton.

Cumpărati produse FABRICATE IN ROMÂNIA !
Mergeti in piete, sprijiniti micii producători !
Fiți oameni si nu vă pierdeți increderea in Dumnezeu!

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!”, scria vineri Aureliu Surulescu pe pagina de social media a Asociației NEAMUNIT.

Tot acolo sunt rugați să se înscrie și cei care ar avea nevoie de ajutor cu aprovizionarea sau, poate, voluntarii care ar dori să se implice.