ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Stop 5G România susține că interferențele radiațiilor care au afectat aparatele de bord ale avioanelor în SUA sunt valabile și în Uniunea Europeană, deci și la noi în țară, unde Comisia pentru mediu din Senatul României are pe ordinea de zi din 25 ianuarie proiectul legislativ L532/2021 privind tehnologia 5G. 
 
„UPDATE IMPORTANT: Presa vândută si autoritatile romanesti mincinoase sustin ca acele interferente ale 5G cu aparatele de bord ale avioanelor nu sunt valabile in UE/România, ci doar in SUA.
Noi avem dovada ca acele interferente sunt VALABILE SI LA NOI. 

Agenția Națională de Frecvențe din Franța a impus restricții retroactive asupra spectrului 5G deja licitat (n.e. spectru identic cu cel propus de ANCOM la noi), pe baza preocupărilor ridicate de Raportul RTCA din octombrie, chiar dacă implementează 5G doar până la 3800 MHz.

Raportul RTCA care face evaluarea interferentelor poate fi descarcat de la următoarea adresă

Dacă vrem să călătorim in siguranță trebuie luptat astfel incat sa nu permitem asemenea atrocitati la adresa vietii, libertatii și democratiei!!! Afla cum poti ajuta un senator sa respinga L532/2021 (care nu numai ca permite antene 5G langa aeroporturi si gari, ci chiar le impune modificand chiar si codul aerian si codul feroviar pentru asta) la adresa aceasta.
 
#STOP5GRomânia #PentruViațăLibertateSiguranță”, se arată într-o postare de azi de pe pagina Stop 5G România unde, în comentarii, se face și o trimitere către un raport din octombrie 2021 înaintat Comisiei Europene pe tema tegnologiei 5G.
 
Într-o altă actualizare de miercuri, același subiect este abordat mai pe larg:

„UPDATE IMPORTANT: Presa si autoritatile romanesti mincinoase sustin ca acele interferente ale 5G cu aparatele de bord ale avioanelor nu sunt valabile in UE/România.

Noi avem dovada ca acele interferente sunt VALABILE SI LA NOI. 

Agenția Națională de Frecvențe din Franța a impus restricții retroactive asupra spectrului 5G deja licitat (spectru similar cu cel planificat de ANCOM la noi ), pe baza preocupărilor ridicate de 
Raportul RTCA din octombrie, chiar dacă implementează 5G doar până la 3800 MHz.

Raportul RTCA poate fi descarcat de la adresa următoare

Zboruri anulate din cauză că telecomii nu se opresc din implementarea 5G, deși li s-a cerut asta din motive serioase de interferențe cu aparatele de bord, ce provoacă prăbușiri aviatice.

WASHINGTON, 17 ianuarie 2022 (Reuters) - Directorii marilor transportatori americani de pasageri și marfă au avertizat luni despre o criză aviatică „catastrofală" iminentă în mai puțin de 36 de ore, când AT&T (TN) și Verizon (VZ.N) vor să implementeze un nou serviciu 5G.

Companiile aeriene au avertizat că noul serviciu C-Band 5G, care urmează să înceapă miercuri, ar putea face inutilizabile un număr semnificativ de avioane de mari dimensiuni. Asta „ar putea bloca zeci de mii de americani în străinătate” și poate provoca „haos” zborurilor din SUA.

„Cu excepția cazului în care hub-urile noastre majore sunt autorizate să zboare, marea majoritate a publicului care călătorește și transportă va fi, în esență, blocată”, au scris directorii executivi ai American Airlines (AAL.O), Delta Air Lines (DAL.N), United Airlines, Southwest Airlines (LUV.N) și alții,  într-o scrisoare publicată pentru prima dată de Reuters si pe care o puteți citi infotografiile postării.

Administrația Federală a Aviației (FAA) a avertizat că potențialele interferențe ar putea afecta instrumentele sensibile ale avioanelor, cum ar fi altimetrele și ar putea împiedica în mod semnificativ operațiunile cu vizibilitate scăzută.

„Aceasta înseamnă că într-o zi normală, peste 1.100 de zboruri și 100.000 de pasageri ar fi afectați de anulări, devierilor sau întârzieri ale zborurilor”, se avertizează în scrisoare.

Companiile aeriene se gândeau luni seară dacă vor începe anularea unor zboruri internaționale, care sunt programate să sosească în Statele Unite miercuri.

„Cu restricțiile propuse în aeroporturile în cauză, industria transporturilor se pregătește pentru unele întreruperi ale serviciilor. Suntem optimiști că putem lucra cu toate industriile și cu guvernul pentru a găsi soluții care să atenueze impactul proiectului [implementării 5G], a declarat luni producătorul de avioane Boeing.”

Dacă vrem să călătorim in siguranță trebuie luptat astfel incat sa nu permitem asemenea atrocitati la adresa vietii, libertatii și democratiei!!! Afla cum la Stop 5G România și Reuters.com

Sursa foto”, se arată în postarea de miercuri a Asociației Stop 5G România.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aceeași asociație îi roagă azi pe români să „ajute” un senator să oprească „genocidul generat de 5G”, atrăgând atenția că proiectul de lege prin care această tehnologie ar urma să fie implementată în țara noastră se va afla pe 25 ianuarie pe ordinea de zi a Comisiei pentru mediu din Senat:
 
„AJUTĂ UN SENATOR SĂ OPREASCĂ GENOCIDUL GENERAT DE 5G!

Pe 25.01.2022 Comisia pentru mediu din Senatul României are pe ordinea de zi L532/2021, comisie careia sa ii cerem respingerea proiectului legislativ nociv prin aviz NEGATIV.

In septembrie 2019, Robert N Boyd Victor Christianto,  Florentin Smarandache, cercetatori cu state vechi afirmau ca: 4G și 5G cauzează 720! (număr factorial adica 1x2x3...x720) diferite boli ființelor umane și pot ucide tot ceea ce trăiește, cu excepția unor forme de microorganisme.

"Intenția acestui articol este de a arăta că tehnologia fără fir este, fără alt remediu decât moartea, una dintre cele mai devastatoare amenințări pentru mediu și sănătate - și amenințări la adresa libertății personale - create vreodată. 

Devine din ce în ce mai cunoscut faptul că tehnologiile 4G și 5G provoacă multe daune sănătății umane. Cancerul este doar o problemă și una care este ușor de rezolvat. 

4G și 5G cauzează 720! (factoriale) diferite boli ființelor umane și pot ucide tot ceea ce trăiește, cu excepția unor forme de microorganisme. 

Unii agenți patogeni și anumiți paraziți devin mai virulenți de la frecvențele selectate ale  RF. 

Insectele și păsările sunt deja ucise de radiațiile RF(radiofrecvență).

Radiațiile pot fi controlate pentru a genera indivizilor selectați, anumite boli selectate. Toate acestea trebuie oprite.
 
Există și alte modalități de a comunica care nu necesită unde radio, nici fire, care nu provoacă daune nici unei forme de viață. Trebuie să punem acele metode la dispoziția publicului, în timp ce toate sistemele de RadioFrecvența sunt eliminate treptat."


Este vital sa cerem senatorilor sa respingă L532/2021 - află cum la adresa aceasta”, a mai scris Asociația Stop 5G România.