ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” îi roagă pe cei cu inima bună să ajute la procurarea de pachete cu alimente pentru 160 de copii și bătrâni instituționalizați din sectorul 4 al Capitalei. Acțiunea se desfășoară în ultimele două săptămâni dinaintea Paștilor ortodoxe.

„Dragi prieteni, 

Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” organizează acțiunea socială: „Sărbătorile Pascale, Lumini ale Bucuriei noastre”, în perioada 18 – 28 aprilie 2021, ediția a IV-a, având ca scop, oferirea unor daruri copiilor și bătrânilor nevoiași, care au nevoie de afecțiune și un cămin cald de sărbători.

Vom oferi cu ajutorul vostru daururi și bucurii luminoase celor 160 de copii și bătrâni instituționalizați din cadrul Dgaspc Sector 4 București.

Vom strânge doar donații în bani pentru a pregăti la toți aceleași pachete cu dulciuri, fructe, suc și produse de igienă corporală. 

Contribuie la zâmbetul luminilor pascale prin fapte bune, făcute pentru copiii orfani și bătrânii singuri!

BCR, Sucursala UNIREA, 
Cont: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001

Detalii transfer: „Ajut copiii și bâtrânii” 

Persoană de contact: Ioana 0721 093 901”, este comunicatul remis redacției ActiveNews.

După cum am relatat și în trecut, Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” a oferit ajutor persoanelor nevoiașe ani la rând, în preajma sărbătorilor de Paști și de Crăciun, ajutând totodată elevii orfani să participe în tabere educative pe timpul vacanțelor și echipându-i cu ghiozdane și rechizite înaintea începutului de an școlar.