ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Civică Acvila, organizație non-guvernamentală, care militează pentru apărarea drepturilor conferite prin lege militarilor și polițiștilor, a vorbit despre dreptul de a spune „NU”:

„Codul civil prevede la articolul 60 că persoana fizică are dreptul să dispună de sine însăși dacă nu încalcă drepturile și libertățile altora, ordinea publică sau bunele moravuri.

Problema care se ridică cu vaccinarea forțată, este că dumnealor nu vor găsi niciodată o bază legală prin care să vă oblige. Vor face o hotărâre de Guvern, un ordin de ministru...

Ordonanța militară și comandantul acțiunii sunt niște lucruri inventate pentru domnul Arafat, care, în momentul de față, păstorește atât Ministerul de Interne, cât și Ministerul Sănătății, pentru că, dumnealui, nu-i așa, răspunde de pandemia de Covid”, a transmis asociația.

VIDEO: