ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” organizează a cincea ediție a acțiunii sociale „Sărbătorile de iarnă, culori ale bucuriei noastre” în perioada 6-13 decembrie 2020.

Asociația își propune ca, mulțumită contribuției celor cu inima creștină, să ofere daruri și zâmbete, în condiții de siguranță sanitară, pentru 63 de copii și bătrâni instituționalizați (din cadrul DGASPC, Sector 3 București), dornici să primească în inimi bucuria sărbătorilor de iarnă.

Astfel, toți cei care doresc să contribuie la pregătirea pachetelor cu daruri sunt rugați să facă o donație în contul Asociației pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”:

Cont curent Ron: RO40RNCB0082146658150001

Cont curent Euro: RO40RNCB0082146658150004
 
Detalii transfer: „Ajut pe copii și bătrâni”.
 
Conturile sunt deschise la BCR - Sucursala Unirea. Pentru mai multe informații, puteți vizita pagina web sau cea de facebook a Asociației umanitare.