Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor organizează primul Spectacol caritabil „Lumini de Toamnă”, pe 18 noiembrie 2018, ora 18:00, la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO Nicolae Bălcescu, str. 11 Iunie, nr. 41, Sector 4 București. Spectacolul are ca scop strângerea de donații, pentru cadourile de Crăciun, ce vor fi dăruite copiilor și bătrânilor instituționalizați din cadrul DGASPC, Sector 1, 4 și 6 București. 

La această ediție au fost  invitați corul de copii Meloritm, de la Palatul Copiilor și elevii de la Catedra de Muzică Populară și Arta Actorului a Colegiului Național  de Arte Dinu Lipatti din București. Evenimentul va fi prezentat de Carmen Târnoveanu, jurnalist și realizator emisiuni TVR. 

„În anul Centenarului României, ne-am propus să promovăm prin programul cultural-artistic susținut de micii artiști, portul popular și muzica tradițională românească.
Așteptăm cu drag pe toți oamenii de bine, din Capitala României, la acest eveniment unde se vor bucura de momente artistice speciale, iar ca recunoștință aceștia își vor manifesta dragostea față de semenii lor aflați în nevoi, printr-o mică contribuție.
Ne-am gândit și la cei care nu ne pot onora cu prezența la acest spectacol, dar doresc să susțină coleta noastră”, precizează un comunnicat al asociației.

Pentru îndrumări și detalii:
Telefon: 0725.755.363
Depunere numerar /Virament bancar la BCR, Sucursala Unirea.
Denumire: Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor.
Cont lei: RO40RNCB0082146658150001

Despre Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor

Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” este Non-profit, organizație creștină ce desfășoară activități cu caracter educativ, cultural și social pentru copiii, tinerii, bătrânii instituționalizați, precum și a altor categorii de persoane defavorizate, obiectivul principal fiind crearea unor rețele de socializare, acces către servicii, piața muncii și activități de recreere pentru aceste categorii de persoane. Asociația a fost înființată la data de 9 mai 2015, în București, în urma mai multor acțiuni social-filantropice și cultural-religioase desfășurate la centrele de plasament și căminele de bătrâni din Râmnicu-Vâlcea și București.

Despre spectacolele caritabile de primavară și de toamnă

Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor a încheiat cu succes trei ediții a spectacolelor caritabile de primăvară, între anii 2016-2018, ce au avut ca scop strângerea de donații care au contribuit la bucuria, zâmbetul și minunata vacanță de vară a copiilor instituționalizați. 
În această toamnă, pregătim primul Spectacol caritabil „Lumini de Toamnă”,  care se va desfășura pe 18 noiembrie 2018, ora 18:00, la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO Nicolae Bălcescu, de pe str. 11 Iunie, nr. 41, Sector 4 București. Spectacolul are ca scop strângerea de donații, pentru cadourile de Crăciun, ce vor fi dăruite copiilor și bătrânilor instituționalizați din cadrul DGASPC, Sector 1, 4 și 6 București. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews