ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O familie canadiană a intentat un proces împotriva AstraZeneca, la doi ani după ce fiul lor, care înainte era sănătos, a suferit un accident vascular cerebral post-vaccin, informează LifeSiteNews.

La 16 martie, Marina și Perry Reimer din Steinbach, Manitoba, au depus o declarație de revendicare la Manitoba Court of King's Bench, susținând că fiul lor, Jackson Troy Reimer, acum în vârstă de 23 de ani, a suferit un accident vascular cerebral hemoragic în martie 2021, după ce a primit vaccinul anticovid de la AstraZeneca. Revendicarea a arătat că Reimer rămâne un invalid, dependent de îngrijirea părinților săi.  

"Pentru Jackson, vaccinul AstraZeneca și/sau Covishield nu a fost cel mai bun vaccin", se arată în cerere, adăugând că "alte vaccinuri au fost atât mai sigure, cât și mai eficiente". 

Familia Reimer a depus, de asemenea, o plângere împotriva Vail Resorts, Verity Pharmaceuticals Inc., Vancouver Coastal Health Authority și Procurorului General al Canadei, afirmând că fiecare dintre pârâți nu l-a informat pe Reimer cu privire la riscurile pe care le implică vaccinul AstraZeneca, privându-l astfel de dreptul său la consimțământul în cunoștință de cauză. 

Familia lui Reimer a declarat că fiul lor a fost "într-o stare de sănătate excelentă" înainte de vaccin. La numai șase zile după ce a primit vaccinul AstraZeneca , a început să aibă dureri de cap, pierderea vederii și amețeli. El a fost internat la Vancouver General Hospital, unde o tomografie computerizată a arătat că suferea de un accident vascular cerebral hemoragic.

Potrivit documentelor de revendicare, Reimer a avut nevoie de două perfuzii de trombocite, urmate de o craniotomie pentru a opri hemoragia cerebrală. Acum, la mai bine de doi ani de la accidentul vascular cerebral, este orb din punct de vedere legal, suferă de convulsii și de afectarea funcției intestinale și nu poate trăi singur. Tânărul în vârstă de 23 de ani suferă, de asemenea, de pierderi de memorie și deficiențe mentale, inclusiv tulburări obsesiv-compulsive - toate acestea fiind atribuite de părinții lui Reimer primirii injecției Astra Zeneca.

"Reclamanții susțin că accidentul vascular cerebral, craniotomia și toate simptomele care decurg din acestea au fost cauzate ca urmare a faptului că lui Jackson i s-a administrat vaccinul AstraZeneca sau Covishield", se arată în documentul instanței.  

Reimer a fost nevoit să facă vaccinul AstraZeneca după ce stațiunea de schi Whistler Blackcomb din British Columbia - deținută de Vail Resorts - i-a trimis un e-mail lui și altor angajați, în care le spunea să se vaccineze cât mai repede și le recomanda să primească vaccinul AstraZeneca.  

În aceeași zi, premierul Justin Trudeau a emis o declarație în care susținea că vaccinurile puse la dispoziție de AstraZeneca sunt "sigure și eficiente". El i-a îndemnat pe canadieni să se vaccineze cât mai repede posibil, chiar dacă diverse țări interziseseră deja injecțiile companiei pentru presupusa lor legătură cu formarea de cheaguri de sânge.