Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a lansat un atac fără precedent la adresa Uniunii Europene și a unor țări precum Germania și Franța, numindu-le „stăpâni care ne călăresc”, iar despre președintele Klaus Iohannis a spus că este „în afara României”, transmite Mediafax.

Nicolae Bacalbașa a vorbit la o televiziune locală din Galați despre locul României în Uniunea Europeană și despre cancelarul german, Angela Merkel, pe care îl acuză că transformă România într-o „colonie”, cu sprijinul unor persoane „infiltrate”.

„Problema este noi și ei. Președintele Iohannis este, pentru mine în afara României. Suntem într-o uniune, așa cum spunea Bismarck, în orice uniune există un călăreț și un cal. Noi nu suntem nici măcar calul, ci măgarul de povară al unei structuri pe care din motive demagogice, nu o să o putem influența niciodată. Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc, n-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei actuale sau pe care și dorește să le subordoneze în întregime. Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”, a declarat Nicolae Bacalbașa, la televiziunea locală din Galați.

În cadrul emisiunii de la postul local, Nicolae Bacalbașa a mai spus că „MCV este o golănie ordinară”, care are legătură cu „banditismul neacceptării în Schengen”, iar despre președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că este „un provocator profesional”, infiltrat de străini, „pentru a batjocuri poporul român”.

În plus, deputatul PSD a făcut și o serie de aluzii la trecutul nazist al Germaniei și a vorbit despre cancelarul Merkel numind-o „Fuhrerul feminin” al Germaniei actuale, acuzând-o că țara ei „controlează” Europa.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews