Andrei Caramitru (unul din purtătorii de cuvânt și imagine PLUSR) susține că un documentar Netflix intitulat „The Family”, în care este vorba și de România, ar „distruge PNL și candidatura lui Iohannis”. Motivul? Documentarul ar prezenta o narațiune despre „rețelele de ultra-conservatori extremiști din SUA, legăturile lor cu Rusia și implicarea în România.”

 Să vă traduc. Iohannis ar fi el însuși un „ultraconservator extremist”. Probabil, deoarece ar fi votat la Referendumul pentru familie; în loc să susțină boicotul isteric al Referendumului, plin de sofisme, minciuni și calomnii, instrumentat de PLUSR-Rezist (pe care, în fapt, l-a și susținut, în cea mai mare parte).
 
Nu sunt un apărător al lui Iohannis. KWI NU ESTE în nici un fel un conservator – vă amintesc, este cel care i-a numit pe cei trei milioane de semnatari ai inițiativei pentru familie „fanatici religioși”. Și apoi i-a numit pe toți cei care au votat DA la Referendum „infatuați”, care și-ar fi luat o palmă peste nas prin eșecul Referendumului din toamnă (de aceea spun că el și-a făcut treaba, și a susținut și legitimat de fapt boicotul).

Dar dacă îl consideri pe KWI un „ultraconservator extremist” – asta spune multe despre tine. Despre cât de la marginea spectrului etic, pe stânga, de situezi. Altfel spus, despre cât de extremist de stânga ești. Tu, pretinsul „expert” și „consilier” de centru-dreapta. Numai cineva din capătul extrem al extremei stângi poate vedea în KWI un „conservator extremist”.

 Ca orice pretins „sceptic” care nu este decât un bigot ideologic, Andrei Caramitru este și foarte superstițios. El crede în superstiția „glonțului de argint”. Adică, a găsit el legătura dintre „rețelele de ultra-conservatori extremiști din SUA”, „Rusia” și noii lui adversari politici (aliați până ieri, care trebuie eliminați pentru a prelua fără rezerve puterea). Și cu asta, gata, crede că a dat șah mat, dintr-o singură mutare.

 Cineva ar putea să-i spună că „glonțul de argint” în mass-media și în politică este un mit. El nu există. Doar naivii superstițioși și bigoți cred în el. Iar dacă vreți un glonț de argint, iată unul: Andrei Caramitru demonstrează, și prin această postare, că este un neobolșevic. Un anarhist care atacă permanent familia, credința, Biserica, suveranismul României, valorile europene clasice. Și care are ca unic scop preluarea puterii de către minoritatea de anarhiști fanatici pe care o reprezintă.

 Un comentator compara de curând postările lui Caramitru Jr. cu atacuri / atentate teroriste. Mă marchez și eu „safe” față de ultima postare. Sunt la adăpost, nu m-a atins „glonțul de argint” tras în lună al lui Caramitru Jr. Dar asta nu înseamnă că pericolul reprezentat de acest neobolșevism trebuie subestimat.

 

Așadar, atenție la USR-PLUS-Rezist-Caramitru-Jr: comunismul / neobolșevismul revine!Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews