ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția Română anunță, într-un comunicat de presă, că, începând de marți, 22 decembrie, Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale va intensifică monitorizarea traficului rutier pe autostrăzile din România.

În perioada Sărbătorilor de iarnă, polițiștii rutieri acționează pe autostrăzile din țară, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, fluidizarea traficului și salvarea de vieți.

În activitatea zilnică, polițiștii folosesc autospecialele Poliției Române, inscripționate și dotate cu rampe de avertizare optico-acustică, precum și cu aparatura necesară monitorizării traficului rutier.

De asemenea, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, polițiștii vor acționa atât cu radare mobile, montate pe autospeciale, cât și cu radare tip pistol.

Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale este operaționalizată în cadrul Direcției Rutiere și are ca prioritate diminuarea riscului rutier pe autostrăzile din România.

Comunicatul reamintește conducătorilor auto să fie responsabili în trafic, să conducă cu prudență, să nu depășească limitele legale de viteză și să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice.

Foto: politiaromana.ro