ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FOTOGRAFIA SECOLULUI

 
 
Niște părinți v-au strigat într-o disperare care nu poate fi evaluată că le-a fost răpit copilul și nu ați reacționat. O fată v-a telefonat cu vocea sugrumată de groază că e sechestrată dar ați lăsat-o să fie, ați stat la poartă să se facă ora opt ca să nu violați domiciliul în care monstrul violează fata.
 
Criminalii, pedofilii, violatorii, spărgătorii, clanurile care terorizează orașe întregi, eliberați printr-o lege trucată, înjunghie în plină stradă, nu mai așteaptă să se facă noapte, să se culce gospodarii să nu-i simtă, dau buzna peste oameni ziua-n amiaza mare, dar nu-i arestați.
 
 
Și totuși, totuși, până la urmă ați găsit pe cine să arestați: rugăciunea.
 
 
Rugăciunea e capul tuturor relelor, ea e sursa corupției, ea îndeamnă la furt, la bătăi și la crimă, ea strigă proferând vulgaritățile cele mai îngrețoșătoare, ea înjură, ea e purtătoarea și contaminatoarea cu Covid.
 
 
Bine că ați arestat-o.
 
 
N-am înțeles de ce nu i-ați pus cătușele. Și așa îi place ei să stea cu mâinile împreunate. Și apoi să o vedem cum își mai face cruce! Că de la astea vin toate necazurile: de la cruce, de la icoane și de la moaște, astea ne deranjează cel mai mult. De astea trebuie să scăpăm, ș-apoi să vezi, viață liberă de toate normele, inclusiv de sens!
 
 
Bine că ați arestat-o!
 
 
Dar păziți-o bine, învârtiți-vă în jurul ei, n-o slăbiți din ochi, să nu scape cumva.
 
 
Vitejilor!