ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Revista Atitudini, înființată de Părintele Justin Pârvu la Mănăstirea de maici Paltin-Petru Vodă, consemnează:

Mulți patrioți români ne-au semnalat faptul că românii au ieșit azi masiv la vot, pentru a stopa degenerarea morală și spirituală a României începută de câțiva ani încoace. România, de la an la an, merge tot înspre mai rău. Românii sincer patrioți, care nu ne vând averile țării pentru în procent de nimic pentru slava lor deșartă, românii creștini care vor o educație adecvată copiilor lor în școli și care reprezintă familia normală, autentic românească, românii care țin la libertatea cu care ne-a creat Dumnezeu și nu acceptă să fie marionete și vite ale unui stat polițienesc, votează azi schimbarea.

În acest sens, Gigi Becali, un creștin care a ctitorit multe biserici și a adus bucuria în casele multor familii nevoiașe, a făcut o declarație impresionantă, după cum consemnează activenews:

„Să votăm, ne facem datoria. Dacă nu votăm, face Coldea ce vrea.”, a spus filantropul Gigi Becali înainte de vot.

„La euro votăm schimbarea, să fie o țara ca Aurul de strălucitoare”, a declarat Becali la intrarea în secția de votare.

După ieșirea din secția de votare și-a reluat declarația: „Votăm pentru o Românie care sa strălucească precum Aurul”.

Fie ca România, orbită de manipularea puternicilor lumii, să se vindece asemenea orbului din Evanghelia din Duminica de azi!

Avem rugători în ceruri pe Părintele Justin și toți sfinții români, împreună cu sfinții închisorilor. Însă și nouă trebuie să ne pese!”, conchide publicația Atitudini.