ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa internațională abundă de articole despre cazuri de cancere recidive sau apărute peste noapte atunci când diversele personalități care ne salută pentru ultima oară din ferpare nu mor în somn, chiar și la 32 de ani, ca Nick Nemeroff, comediant american decedat acum câteva zile. Nu este primul și nu va fi, din păcate, nici ultimul. Deși mai de fiecare dată nu este menționat vaccinul Covid în cele mai multe cazuri statutul vaccinal al victimelor este aproape clar.

De exemplu, din Marea Britanie, țară cu 80% populație vaccinată ne vine astăzi, 2 iulie 2022, știrea că legendarul portar Andy Goram de la Rangers, în vârstă de 58 de ani, a murit după o scurtă luptă cu cancerul esofagian. Omul a aflat în mai că are cancer.

Un alt exemplu, tot de azi, 2 iulie, din Australia: Parlamentarul laburist din Victoria, Jane Garrett, a murit de cancer la sân la vârsta de 49 de ani. „Din nefericire, cancerul lui Jane a revenit recent, după o perioadă de remisie, și a fost internată în spital la începutul acestei săptămâni.”, a transmis familia. Știm stadiul vaccinării Covid-ARNm în Australia.

„Dacă te uiți la asta, sunt mort”, a fost ultimul mesaj al YouTuberul Minecraft Technoblade care și-a anunțat pe 1 iulie propria moarte la vârsta de 23 de ani, într-un mesaj postum, după o luptă de aproape un an împotriva cancerului. Tânărul Alex, din San Francisco, SUA, care avea peste 10 milioane de abonați, a fost diagnosticat anul trecut, în luna august, la numai 22 de ani, cu cancer. Acum e mort.

Tot ieri, vineri, 1 iulie 2022, Daily Mail informează despre o fetiță de 12 ani care a fost găsită cu tumori canceroase care îi „strivesc inima și traheea”, după ce medicii au respins inițial simptomele, la începutul anului, când încă nu împlinise 12 ani. Dar câteva luni mai târziu, după ce a fost internată de urgență la spital cu icter, s-a descoperit că Imogen Selvester din Marea Britanie are o formă rară de cancer numită limfom Hodgkin. Cancer la 11 ani? Iată că da.

Nu mai continuăm. După cum am spus, e plin de astfel de cazuri de care auzim însă doar pentru că victimele sunt persoane cunoscute sau cazurile sunt ieșite din comun. Câte altele rămân necunoscute?...

Două mărturisiri publicate de ActiveNews

Dar înainte de a ajunge la subiecții noștri autohtoni, milionarul Peter Imre și Leluț Vasilescu, de la Compact (video cu el din aprilie, aici), mai amintim două cazuri de la noi relatate de ActiveNews:

Cristina Herbei, angajată în cadrul compartimentului financiar al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, a murit la numai 42 de ani duminică, 17 aprilie 2022, în chiar ziua de Florii. Potrivit surorii sale, ea făcuse „vaccinul” Covid sub presiunea iminentei adoptări, toamna trecută, a legii privind certificatele Covid la locul de muncă. La circa o lună și jumătate după inoculare, Cristinei i s-a declanșat un cancer la organele la care se știa cu o sensibilitate mai mare, boală ținută sub control până atunci prin alimentație și stil de viață sănătos. Evoluția bolii a fost fulminantă, ne-a mărturisit sora sa.

Publicistul-comentator al ziarului Național, jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș, a făcut publică o tristă confesiune la finalul lunii mai 2022: „Mama. Șase luni de când a plecat Mama.(...) Mama nu avea probleme cu plămânii, dar după vaccin a făcut cancer pulmonar și s-a dus în trei luni. Nu te uit, Vladuțe, nu te uit!”, a scris acesta, cu referire la ministrul USR al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Cazul Peter Imre

Omul de afaceri Peter Imre, fost director general al Trustului de presă „Adevărul” și cel mai probabil agent SIE deplin conspirat, a murit vineri seară, 1 iulie 2022, într-un spital din București, unde era internat după ce fusese diagnosticat cu cancer.

Peter Imre avea 60 de ani și s-a născut în Zalău. La 19 ani, cunoscutul afacerist a fost diagnosticat cu cancer, de care s-a vindecat, scrie Libertatea. Boala se pare că a recidivat în urmă cu ceva vreme și nu a mai putut fi vindecată, scrie aceeși sursă.

Cotidianul Adevărul amintește cum afaceristul a învins cancerul la 20 de ani și mai povestește că fostul soț al fiicei fostului șef SIE Teodor Meleșcanu, medicul Marina Meleșcanu (consort care mai zburda și prin patul Adrianei Săftoiu) era un împătimit al vacanțelor exotice. Nu ar fi rezistat fără vaccin, respectiv fără pașaport de vaccinare.

I-a revenit cancerul, după 40 de ani. Și l-a mai și răpus. Controversatul semi-politician, semi-jurnalist, semi-securist Cozmin Gușă, prieten de 25 de ani cu răposatul, scrie azi că acum un an Peter Imre nu avea nici o cunoștință de vreo recidivă a cancerului.

ACTUALIZARE: Doamna Elena Vlad, cititoare ActiveNews, ne informează: „La o emisiune a d-lui. Gușă din 3 noiembrie 2021 dl. Imre a spus că s-a vaccinat cu două doze, îndrumat de apropiați și după a făcut Covid. Deci, atunci nu știa de recidivă și nici nu arăta ca un om bolnav. Păcat!”. QED.

Cazul Leluț Vasilescu

Toboșarul legendarei trupe de rock românesc Compact, Leluț Vasilescu, s-a stins din viață pe 23 iunie 2022. Anunțul a fost făcut pe 24 iunie de către Dorin Lojigan, primarul orașului Câmpia Turzii, muzicianul fiind cetățean de onoare al orașului. Pe 26 iunie fostul percuționist a fost condus pe ultimul drum, informa Click.

Culmea, tot Cozmin Gușă, prieten cu decedatul, a scris:

„Aș vrea să informez pe cei care nu știu că un vechi rocker, poate cel mai vechi în activitate, bateristul trupei Compact, Leluț Vasilescu, cred că cel mai vechi prieten al meu din Câmpia Turzii, a decedat azi dimineață. A avut recidivă la un cancer tratat acum cinci ani.Nu știm dacă era vaccinat dar pe viitor n-ar strica să se informeze opinia publică și pe această temă.

Iată și câteva avertismente din publicația noastră, ActiveNews:

Cancerul a explodat în 2021, în SUA, odată cu campania de vaccinare, după cum arată o infografie VAERS publicată de medicul român specialist în vaccinologie Damian Baciu.

„Imediat după lansarea pe piață, atât producătorii, cât și propagandiștii salvării universale de amenințarea „virusului ucigaș”, au asigurat de lipsa oricărei afectări a genomului uman de către noul produs. Și au mai susținut că NU există niciun studiu care să demonstreze atât genotoxicitatea cât si cancerogenitatea acestuia (rețineți această afirmație).”, scrie reputatul medic într-un articol publicat pe ActiveNews.

DA, STUDIILE REFERITOARE LA ACȚIUNEA PRODUSELOR ARNm ASUPRA ORGANISMULUI, PRIVIND GENOTOXICITATEA ȘI CANCEROGENITATEA, NU INDICĂ EFECTE NEGATIVE PENTRU CĂ... NU AU FOST EFECTUATE NICIODATĂ! Un adevăr spus pe jumătate devine o MINCIUNĂ SFRUNTATĂ!”, sublinia acesta.

În martie 2021, un grup de medici din statul american Utah a descoperit ceva terifiant în unele mamografii făcute recent la Centrul dedicat afecțiunilor mamare din Salt Lake City, Utah. Unele femei care au fost recent injectate cu vaccinurile experimentale Covid prezintă o inflamație anormală a ganglionilor limfatici din sâni, informează NaturalNews.com. Potrivit doctorilor de la Intermountain Healthcare, unele dintre femeile cărora li s-au administrat recent vaccinurile experimentale Covid prezintă simptome de cancer la sân, după cum anunța FoxNews.

Pe 1 ianuarie 2022 scriam: Numărul bolnavilor de cancer a crescut îngrijorător, nu numai în România și nu numai din lipsa tratamentului adecvat provocată de Protocoalele lui Arafat. Realizatorul american de emisiuni pe teme etice și medicale Del Mattew Bigtree, laureat Emmy pe vremea când lucra ca producător pentru CBS, a stat de vorbă în septembrie 2021 cu o avertizoare publică, asistenta medicală Deborah Conrad, care a dezvăluit că din spitalul în care lucra nu se raportau către sistemul oficial VAERS reacțiile adverse și decesele din urma vaccinurilor Covid, inclusiv apariția unor forme de cancer la cei vaccinați (AUDIO AICI - VIDEO AICI). Această dezvăluire l-a făcut pe jurnalistul american să abordeze subiectul în emisiunile sale The Highwire cu Dr. Ryan Cole, de la o clinică specializată din Idaho, care raportase deja la rândul său apariția cancerelor la persoane inocluate cu serurile experimentale. „De la 1 ianuarie 2021, în laborator, văd o creștere de 20 de ori mai mare a cancerelor endometriale față de ceea ce vedeam anual”, a raportat dr. Cole într-un clip video distribuit pe Twitter. O cititoare fidelă a ActiveNews ne-a furnizat pentru Dvs transcrierea și fimarea subtitrată în limba română a întregii emisiuni. Video mai jos, transcriere aici: Legături periculoase între vaccinurile COVID și CANCER. Un medic cinstit vorbește: Sistemul imunitar natural / înnăscut este afectat de vaccinurile experimentale. VIDEO și STUDIU

Legături periculoase între cancer și vaccinul Covid. VIDEO: