ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Macovei, numită ministru al Justiției în urma traficului de influență la cel mai înalt nivel al lui George Soros, potrivit apropiaților de atunci ai lui Traian Băsescu, a comis sâmbătă, 8 octombrie 2022, în jurul orei 13.05, pe DN 39, între localitatea 2 Mai și municipiul Mangalia, un accident soldat cu rănirea gravă a unui motociclist care circula regulamentar pe banda lui de mers, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.  

Victima, motociclistul Constantin Ilie, fost cadru al ISU, a suferit operații și a stat internat în spital, imobilizat la pat, luni de zile. Macovei nu și-a vizitat niciodată victima la spital, ba mai mult, a mințit că motociclistul este cel care a accidentat-o pe ea, în ciuda expertizelor de la fața locului. Fosta procuroare comunistă a fost audiată și ea, o singură dată, tot după luni de zile. Astăzi se împlinesc 220 de zile de la accidentul grav pe care l-a comis și Monica Macovei continuă să zburde liberă la volan, fără nici o problemă.

VIDEO: Cum s-a petrecut accidentul: