ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni, senatorul american Ron Johnson (republican din Wisconsin) a organizat o dezbatere cu un grup de medici și experți medicali de renume mondial, pentru a oferi o perspectivă diferită asupra răspunsului global la pandemie. Între aceștia, Dr. Bret Weinstein, Dr. Jay Bhattacharya, Dr. Ryan Cole, Dr. Harvey Risch, Dr. George Fareed, Dr. Pierre Kory, Dr. Richard Urso, Dr. Paul Marik, Dr. Aaron Kheriaty, Dr. Robert Malone și Dr. David Wiseman. Dezbaterea a avut loc a doua zi după marea demonstrație contra Dictaturii Covid de la Washington. O asemenea dezbatere nu a fost organizată în România, în ultimii doi ani, nici de Parlamentul României, nici de Academia Română, nici de Comisia de Bioetică a Patriarhiei Române.
 
 
S-a discutat despre: nivelul actual de cunoștințe privind tratamentul timpuriu și spitalicesc, eficacitatea și siguranța vaccinurilor, ce a mers bine, ce a mers prost, ce ar trebui făcut acum și ce acțiuni trebuie întreprinse pe termen lung, se arată într-un comunicat de presă pe site-ul senatorului. Numeroase dezvăluiri extraordinare s-au făcute auzite în cursul dezbaterii de peste cinci ore, cu ecouri largi în presa americană independentă.
 
Avocatul Thomas Renz din Ohio, într-o declarație făcută sub pedeapsa pentru sperjur cu trei medici militari a dezvăluit că de la începutul vaccinării a existat o creștere de 300% a avorturilor spontane înregistrate în rândul cadrelor femei din Armată în 2021. În plus, s-a înregistrat o creștere de aproape 300% a numărului de diagnostice de cancer, o creștere de 1.000% a codurilor de diagnostic pentru probleme neurologice cât și: 
infarct miocardic - creștere de 269%; paralizie Bell - creștere de 291%; malformații congenitale (în rândul copiilor personalului militar) - creștere de 156%; infertilitate feminină - creștere de 471%; embolii pulmonare - creștere de 467%. Detalii, mai jos.
 
Ron Johnson a declarat: „Sper că toți cei care au urmărit acest eveniment recunosc calificările persoanelor care au vorbit astăzi aici. Repet, oamenii din această încăpere au puncte de vedere divergente. Opiniile exprimate aparțin persoanelor care le exprimă. Dar e vorba de experiențe din lumea reală, ale unor oameni care se află în prima linie, care tratează pacienți. Este diferit de tot ceea ce ați auzit până acum, dacă nu cumva i-ați urmărit pe acești oameni în mass-media, încercând să se facă auziți, încercând să transmită publicului american informațiile de care cred că cu toții avem nevoie, pe care le merităm cu toții. Eu sunt mereu în alertă, pentru că sunt acuzat tot timpul că răspândesc dezinformări. Astfel că îmi pot imagina cum va trata presa multe dintre aceste informații. Vor scoate din context mici fraze, vor trunchia și vor încerca să marginalizeze întregul eveniment.
 
Tot ce pot să cer este ca telespectatorii să distribuie materialul. Spuneți-le prietenilor voștri, știu că este lung. Este vorba de o dezbatere de cinci ore și nu am atins nici măcar o mică parte din ceea ce trebuie să discutăm. Acest lucru nu ar fi trebuit să fie necesar. Odată ce nivelul nostru de informare și documentare a crescut, noi devenind tot mai puțin ignoranți în legătură cu coronavirusul, COVID, vaccinurile COVID, aceste informații ar fi trebuit să fie făcute publice după fiecare etapă parcursă. Dar nu a fost așa. 
 
Așadar, repet, tot ce le cer spectatorilor este să aibă o minte deschisă. Să respecte aceste persoane care au plătit un preț enorm din punct de vedere profesional și al reputației. Acești oameni sunt foarte bine pregătiți. Ei vorbesc din experiență. Trebuie să rezolvăm această problemă. Nu putem permite ca acest lucru să continue. Nu putem permite ca această situație să se repete în viitor.
 
Vă mulțumesc din nou că ați venit. Vă mulțumesc că sunteți medici, asistente medicale, academicieni, cercetători în domeniul medical și vă mulțumesc tuturor că ați vizionat acest eveniment. Distribuiți-l și prietenilor dumneavoastră. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!Relatarea continuă după VIDEO: 

 
Agenda de discuții și principalii invitați 
 
Potrivit site-ului The Defender, participanții au dezbătut teme precum: răspunsul slab al guvernului federal la pandemie, controlarea de către companiile farmaceutice a agențiilor de sănătate americane, ascunderea datelor științifice și denigrarea medicilor care încearcă să trateze pacienții cu medicamente ieftine și eficiente.

Grupul de experți a vorbit, de asemenea, despre vătămările provocate de vaccinuri, despre decesele care pot fi prevenite și despre noile date care arată că vaccinurile COVID ar putea provoca „boli potențate de vaccinuri”.
 
Printre participanții de seamă s-au numărat: Dr. Bret Weinstein, Dr. Jay Bhattacharya, Dr. Ryan Cole, Dr. Harvey Risch, Dr. George Fareed, Dr. Pierre Kory, Dr. Richard Urso, Dr. Paul Marik, Dr. Aaron Kheriaty, Dr. Robert Malone și Dr. David Wiseman.
 
Dr. Peter McCullough, medic internist, cardiolog, epidemiolog și lider în tratamentul ambulatoriu al infecției cu SARS-CoV-2, a pregătit terenul pentru masa rotundă, prezentând cei patru piloni ai răspunsului la pandemia COVID: limitarea răspândirii virusului, tratamentul timpuriu la domiciliu, tratamentul spitalicesc, vaccinurile.
 
Primul pilon este limitarea răspândirii virusului, dar nu prin mijloace recomandate de guvern, cum ar fi folosirea dezinfectantului pentru mâini, deoarece virusul nu se răspândește „cu ajutorul mâinilor sau al cutiilor de pizza”. Virusul se răspândește, de fapt, printr-un aerosol în aer și de la o persoană simptomatică la alta. 
 
Cel de-al doilea pilon este tratamentul timpuriu, iar al treilea este îngrijirea în spital, a spus McCullough. „Nu există niciun spital în America care să se prezinte ca un centru de excelență pentru tratamentul COVID-19”, a spus el.
 
McCullough a spus că cel de-al patrulea pilon este vaccinarea, pe care a recunoscut-o ca fiind „parte a medicinei", dar „niciodată în istoria omenirii nu am administrat vaccinuri pe scară largă în mijlocul unei pandemii cu răspândire largă, în care oamenii se îmbolnăvesc, se recuperează și se îmbolnăvesc din nou”.
 
De asemenea, Dr. Peter McCullough, în calitate de cardiolog, a făcut o expunere emoționantă despre miocardita cauzată de vaccinuri: „Un tânăr nu ar trebui niciodată, indiferent de circumstanțe, să facă unul dintre aceste vaccinuri, cu atât mai puțin să fie presat să se vaccineze.” VIDEO:
  
Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, a afirmat, printre altele, că măsurile de combatere a noului coronavirus au avut un efect negativ deosebit de puternic asupra copiilor. VIDEO: 

 
Potrivit The Blaze, avocatul Thomas Renz din Ohio, care a reprezentat clienți care au contestat în instanță ordinele de vaccinare, a prezentat o serie de date de factură medicală ale Departamentului Apărării (DOD) - obținute de la surse din interior, care le-au preluat din Baza de date medical-epidemiologică a Departamentului Apărării (DMED) - ce dezvăluie o imagine șocantă despre starea de sănătate a militarilor americani în 2021. Sursele sunt trei medici militari - Samuel Sigoloff, Peter Chambers și Theresa Longcare, iar datele comunicate lui Renz arată o creștere șocantă și bruscă a aproape tuturor diagnosticelor corespunzând unor vătămări frecvente provocate de vaccinuri în 2021.
 
Într-o declarație sub pedeapsa pentru sperjur, pe care Renz intenționează să o folosească în instanța federală, cei trei medici militari au dezvăluit că a existat o creștere de 300% a avorturilor spontane înregistrate în armată în 2021. De la media pe 5 ani (2016-2020) de 1.499 de avorturi spontane pe an, în primele 10 luni ale anului 2021 s-au înregistrat 4.182.
 
În plus, s-a înregistrat o creștere de aproape 300% a numărului de diagnostice de cancer (de la o medie pe cinci ani de 38.700 pe an, la 114.645, în primele 11 luni din 2021). A existat, de asemenea, o creștere de 1.000% a codurilor de diagnostic pentru probleme neurologice - de la o medie de referință de 82.000, la 863.000. 
 
Alte câteva date, pe care avocatul Renz le-a menționat într-un interviu acordat publicației The Blaze:

infarct miocardic - creștere de 269%
paralizie Bell - creștere de 291%;
malformații congenitale (în rândul copiilor personalului militar) - creștere de 156%.
infertilitate feminină - creștere de 471%.
embolii pulmonare - creștere de 467%. VIDEO:
 
VIDEO cu dezbaterea completă:

 
Potrivit comunicatului de presă, senatorul Johnson le-a adresat o invitație și reprezentanților celor mai importante agenții de sănătate din SUA, directorilor unor companii producătoare de vaccinuri COVID, precum și unor decani/profesori la facultăți de medicină, pentru a auzi informații de primă mână de la profesioniști din domeniul medical. Toți au refuzat să participe. Iată lista lor:
 
Dr. Rochelle P. Walensky, directoarea Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC);
Dr. Janet Woodcock, comisar interimar al Administrației americane pentru alimente și medicamente (FDA);
Dr. Anthony S. Fauci, director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) și consilier medical principal al președintelui;
Dr. Lawrence A. Tabak, director interimar al Institutelor Naționale de Sănătate;
Jeffrey D. Zients, coordonatorul răspunsului la coronavirus de la Casa Albă;
Dr. Albert Bourla, președinte al consiliului de administrație și director executiv al Pfizer;
Uğur Șahin, director executiv al BioNTech;
Stéphane Bancel, MBA, director executiv al Moderna Therapeutics;
Dr. Ashish K. Jha, decan al Facultății de Sănătate Publică din cadrul Universității Brown;
Dr. John R. Raymond sr., președinte și director executiv al Colegiului Medical din Wisconsin;
Dr. Jonathan Reiner, profesor de Medicină și director al unor laboratoare de cateterism cardiac 
Dr. Scott Gottlieb, fost comisar al Administrației americane pentru alimente și medicamente (FDA)
Dr. Francis S. Collins, fost director al Institutelor Naționale de Sănătate
Dr. Rick Bright, fost director al Autorității de Cercetare și Dezvoltare Biomedicală Avansată (BARDA)
 
La noi, asociația Medici pentru Consimțământ Informat așteaptă de peste 42 de zile ca Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, să accepte o dezbatere publică științifică pe tema vaccinării Covid.
 
 
MAREA ÎNȘELĂTORIE PFIZER - COMIRNATY. Vaccinurile provocă MAI MULT RĂU DECÂT BINE. Eficiența reală: 0,84%! O Alianță de peste 500 de medici canadieni face demonstrația într-un STUDIU VIDEO extraordinar însoțit de DOVEZI INCONTESTABILE