ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipajul feminin de canotaj, format din Simona Radiș și Ancuța Bodnar, a cucerit medalia de aur, în dimineața aceasta, aducând, astfel, primul titlu olimpic pentru canotajul românesc după 13 ani, relatează Adevărul.

La scurt timp după triumful fetelor, jurnalistul TVR, Dorin Chioțea a reușit să surprindă imagini fabuloase cu bucuria echipajului.
 
”Sunt niște fete foarte puternice. Este o echipă nemaipomenită. Speră să domine totul până la Jocurile Olimpice de la Paris. Ele formează o echipă foarte serioasă și lucrez cu drag cu ele. Sunt foarte muncitoare și o plăcere să lucrez cu ele. Barca s-a format în urma selecției, au fost cele mai bune. Așa s-a format dublu vâsle și au confirmat din prima. Am reușit ca în trei ani să facem o barcă competitivă. Am așteptat această medalie mulți ani și sperăm să urmeze și la următoarele Jocuri Olimpice”, a declarat antrenorul, Vasile Măstăcan.

VIDEO cu primele lacrimi, în brațele antrenorului: