ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un miliardar australian este înfierat de stânga politică și de presa centrală pentru că a distribuit avertismente privind efectele adverse și decesele survenite în urma vaccinării Covid, informează Infowars.

Clive Palmer, un magnat al mineritului și fost deputat federal, a distribuit în weekend pliante cu informații despre riscurile serurilor experimentale Covid și despre importanța consimțământului INFORMAT al persoanei vizate de tratamente medicale. Totodată, a atașat pliantelor o adresă de pagină web cu detalii pe acest subiect, intitulată The Truth about Covid vaccines (Adevărul despre vaccinurile Covid). El nu a făcut altceva decât să interpreteze în cheie critică informații oficiale deja disponibile:

„Raportul Administrației pentru Produse Terapeutice (TGA) a guvernului australian confirmă 210 decese și 24.000 de reacții adverse în urma vaccinurilor COVID-19. În SUA au fost înregistrate peste 5.000 de decese atribuite vaccinurilor COVID, inclusiv serului de la Pfizer”, se arată în pliantele împărțite de fostul parlamentar.

„Adevărul elementar este că nu avem date de siguranță pe un an, pe trei ani sau pe cinci ani pentru utilizarea vaccinurilor COVID-19 la oameni sau la animale. Peste 50% dintre animalele supuse studiilor au murit. Nu există nicio pandemie în Australia - o singură persoană a murit din cauza Covid-19 în 2021. TGA și guvernul au răspândit informații înșelătoare, cu scopul de a instaura frica în rândul populației", continuă materialul informativ. „Vaccinul COVID-19 nu previne îmbolnăvirea de COVID și nu vă împiedică să îl transmiteți mai departe. Servește, oare, vreunui scop real?”.
 
 
Dar cum adevărul doare, unii s-au scandalizat de această îndrăzneală. Însă nu toți. 
 
Reacțiile cetățenilor nu au întârziat să apară. Iată ce au scris pe Twitter unii utilizatori ai rețelei:

„Sunt foarte îngrijorat de faptul că poșta noastră nedorită a inclus astăzi materiale anti-vaccinare Covid de la Clive Palmer. Avem o mulțime de persoane în vârstă și vulnerabile în comunitatea noastră pe care acest gunoi le va îngrozi.”

Alți utilizatori și-au exprimat recunoștința față de gestul lui Palmer:

„Foarte impresionată să văd asta în cutia mea poștală astăzi. Mulțumesc, Clive Palmer.”

„Mulțumesc, Clive Palmer!!! Și MULȚUMESC victorianului treaz care a aruncat asta în cutia mea poștală astăzi, în centrul Victoriei. Într-o zi, mulți alții îți vor mulțumi pentru eforturile tale de a salva vieți.”
 
Represalii din partea unor autorități, a unor politicieni și a presei înregimentate

Efortul lui Palmer de a avertiza cetățenii cu privire la potențialele efecte secundare ale vaccinului experimental cu ARNm a determinat TGA - autoritatea de reglementare medicală din Australia, care a aprobat vaccinurile Pfizer și AstraZeneca - să investigheze pliantele pentru „dezinformare”.

Politicienii de stânga și mass-media au atacat, la rândul lor, eforturile lui Palmer:

„Aceasta este o rușine. Poate că averea lui Clive Palmer îl face miliardar, dar contribuția sa la societatea noastră este negativă. Goana sa după atenție, dezbinătoare și periculoasă, nu este binevenită în nordul orașului Melbourne”, a scris parlamentarul Andrew Giles.

„Clive Palmer ar trebui să fie băgat la închisoare pentru asta.”
 
Ce le răspunde Palmer 

Fostul parlamentar se apără spunând că n-a făcut decât să pună la îndoială propaganda oficială, folosindu-se de dreptul său la liberă exprimare și liberă difuzare a informației.

„Mi-am exprimat opinia că vaccinul nu a fost testat în mod corespunzător”, a declarat Palmer într-un comunicat.

„Nu înțelegem pe deplin efectele sale, motiv pentru care mi-am exercitat drepturile constituționale de libertate de exprimare.”

Palmer se află de luni de zile într-o cruciadă împotriva vaccinului COVID-19, plătind chiar și mesaje de interes public la radio, care au fost retrase din emisie.