ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul statului Victoria din sud-estul Australiei a avertizat persoanele nevaccinate că vor fi excluse din societate, conform planurilor sale de redeschidere în cele din urmă a economiei, potrivit Life Site News.  

La fel ca liderii politici din întreaga lume, premierul statului Victoria, Daniel Andrews, insistă că administrarea unuia dintre vaccinurile experimentale este esențială pentru "siguranță", ignorând faptul că mii de oameni din întreaga lume au murit sau au suferit alte efecte secundare grave după ce au primit una dintre injecții. 

Andrews a declarat săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă, că statul Victoria, cu capitala Melbourne, va trece de la o stare de izolare la "închidere" pentru cei care refuză să se vaccineze.

"Vom trece de la un sistem în care toată lumea este blocată la o situație în care, pentru a proteja sistemul de sănătate, vom bloca persoanele care nu sunt vaccinate și care pot fi vaccinate", a spus el. 

„Dacă aceasta devine o pandemie a celor nevaccinați și deschidem totul, nu va fi sigur pentru persoanele care nu sunt vaccinate să se plimbe pe aici și să răspândească virusul”. 

Andrews a precizat că va exista o "economie vaccinată" în Victoria și că doar cei vaccinați "vor putea participa la aceasta". 

"Dar da, va exista o economie vaccinată și veți putea participa la ea dacă sunteți vaccinat", a spus el. 

"O să ajungem la un punct în care tuturor celor care pot fi vaccinați li se va fi oferit șansa de a face acest lucru și nu vom avea o situație, cel puțin nu în Victoria, în care vom bloca tot locul pentru a proteja oamenii care nu se vor proteja singuri." 

Andrews a indicat reporterilor că, cel puțin, persoanele nevaccinate nu vor avea voie să intre în pub-urile sau cinematografele din Victoria. 

"Cel mai mare stimulent este libertatea", a explicat el. 

Statul vecin al statului Victoria, Australia de Sud, a ținut recent prima pagină a ziarelor după ce revista The Atlantic a dezvăluit că autoritățile de acolo testează o nouă aplicație care îi va obliga pe cei care se află în carantină să împărtășească la cerere fotografii și confirmarea geolocalizării cu guvernul. 

Restricțiile Covid-19 din Australia au fost printre cele mai draconice din lume până în prezent, cu stingeri, închideri, interdicții de călătorie între state, carantină obligatorie la hotel și cerințe de a purta masca în aer liber, toate impuse în diferite părți ale țării.  

Scepticismul cu privire la testele experimentale a rămas ridicat în Australia, în ciuda numeroaselor amenințări la adresa libertăților personale lansate de politicieni de rang înalt împotriva cetățenilor.  

Impulsul de a vaccina majoritatea populației mondiale pentru a preveni boli grave pentru cei care nu sunt în pericol - CDC raportează o rată de supraviețuire a infecției de peste 99,95% pentru cei sub 50 de ani - se adaugă la scepticismul din jurul vaccinurilor experimentale. Între timp, lista evenimentelor adverse recunoscute de FDA a crescut de la reacții anafilactice grave la evenimente trombotice fatale, miocardita inflamatorie a inimii și boli neurologice invalidante precum sindromul Guillain Barré, precum și mii de decese înregistrate și dizabilități permanente.  

La data de 5 septembrie, doar 31% dintre australieni erau înregistrați ca fiind "complet vaccinați" împotriva COVID-19, iar puțin peste 50% dintre ei au primit o primă doză din unul dintre vaccinurile experimentale.