ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Austriecii pledează pentru ca lumea să îi ajute să pună capăt statului polițienesc care se dezvoltă rapid. Legea privind obligativitatea vaccinării va intra în vigoare la 1 februarie 2022. Persoanele nevaccinate, inclusiv copiii de doar 14 ani, pot fi amendate cu până la 2000 de euro.  În plus, guvernul poate amenda aceleiași persoane de mai multe ori pe zi. În cazul în care refuză să plătească amenda, contravenienții vor fi aruncați într-o închisoare specială pentru persoanele nevaccinate pentru o perioadă de până la un an, relatează publicația RAIR Foundation SUA .

Spre deosebire de alți deținuți, Statul nu va plăti pentru încarcerarea individului. În schimb, deținutul va trebui să suporte costurile aferente pe timpul șederii sale în închisoare. De asemenea, făptașul trebuie să își plătească mâncarea și celula din închisoare.

Guvernul austriac nu le cere criminalilor, violatorilor sau pedofililor să plătească costul încarcerării lor. Cu toate acestea, ei vor cere acum plata închisorii unor persoane complet nevinovate.

Activistul politic Alexander Tschugguel a lansat un apel de urgență pentru ajutor pe rețelele de socializare: "Am nevoie de sprijinul vostru", spune activistul. "Noi, ca austrieci, avem cu toții nevoie de sprijinul vostru. Așa că vă rugăm să mergeți la oficialii guvernamentali la ambasada austriacă locală sau cereți ambasadei din Austria să exercite cât mai multă presiune asupra guvernului austriac."

Noul cancelar neales al Austriei, Karl Nehammer, este fost șef al poliției și a implementat în ultimele luni măsuri asemănătoare statului polițienesc, explică Tschugguel. "Vrea să continue să facă acest lucru, într-un mod care nu poate fi numit decât tiranic și totalitar."

"Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră", a subliniat el. "Vă rugăm să împiedicați guvernul austriac să transforme țara noastră într-un stat polițienesc. Noi, ca austrieci, suntem șobolanii de laborator ai lumii libere occidentale. Dacă ni se întâmplă nouă, se va întâmpla tuturor celorlalte țări."

Nu vrem să avem lagăre de carantină, explică Tschugguel. "Nu vrem să avem acele reguli teribile care divizează familiile, care divizează oamenii, care divizează nu numai credincioșii, ci pe fiecare austriac."

O treime din populația austriacă a refuzat să fie vaccinată. Guvernul a răspuns prin incriminarea opoziției față de programul lor experimental de injectare a întregii populații. Acest lucru este extrem de nedemocratic și de aceea trebuie să ne opunem, a declarat Tschugguel.


Nick Hope, un supraviețuitor al Holocaustului, în vârstă de 97 de ani, încarcerat în lagărul de concentrare nazist Dachau, a avertizat împotriva măsurilor autoritare și totalitare ale guvernului austriac. "Când mă uit la știrile din Austria, văd spiritul lui Hitler, spiritul de forță care vine acolo", a declarat el într-un mesaj video postat recent pe site-ul RAIR Foundation USA.

Un alt supraviețuitor al Holocaustului, Marian Turski, în vârstă de 94 de ani, supraviețuitor de la Auschwitz, a avertizat cu privire la pericolele de a cataloga oamenii (cei nevaccinați) drept țapi ispășitori, surse de boală sau profitori. Din punct de vedere istoric, au existat (și există) exemple vaste și concludente ale cărții de joc a genocidului care încep toate cu dezumanizarea politică și socială a populației "ofensatoare". 

Supraviețuitorul polonez al Holocaustului a reamintit audienței că Holocaustul nu a' început cu lagărele morții. În schimb, a început cu propagandă, alarmism, țapi ispășitori, segregare și excludere. Apoi, a fost un pas ușor de făcut pentru a elimina drepturile, a dezumaniza și a extermina în mod brutal acea minoritate.