ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Austria, o țară cu numai 8 (opt) milioane de oameni, întrerupe vaccinarea cu un lot de AstraZeneca după ce o asistentă a murit după vaccinare.

Este vorba de vaccinurile „sigure”, „eficiente” și „cu foarte puține efecte adverse”, recomandate la noi ca atare de Gheorghiță, Craiu, Marinescu, Mahler, Arafat, Rafila, Musta, Streinu-Cercel și compania.

Vaccinul AstraZeneca conține, conform prospectului săi: „Celule renale de embrion uman modificate genetic (HEK), linia celulară 293 și prin tehnologia ADN recombinant. Acest medicament conține organisme modificate genetic (OMG).” Cu toate acestea, la noi cel puțin, autoritățile bisericești ortodoxe și catolice evită să se pronunțe asupra problemei etice legate de folosirea unui vaccin bazat pe uciderea unui prunc.

În plus, cu 20.000.000 de oameni, autoritățile din România nu recunosc oficial nici un deces din cauza vaccinului și nu iau nici o măsură de avertizare a populației, în ciuda numeroaselor cazuri raportate de presă:

ÎNCĂ DOI ROMÂNI UCIȘI DE VACCIN. Un profesor de 45 de ani din Argeș și un bărbat de 46 de ani din Tg. Jiu au murit la nici 24 de ore după ce s-au vaccinat cu PFIZER / BioNTech. BILANȚUL NEGRU înregistrat de ACTIVENEWS

AUSTRIA:

Austria suspendă preventiv imunizarea cu un lot de vaccinuri AstraZeneca după decesul unei femei și îmbolnăvirea alteia, transmite AlephNews.

Oficiul Federal pentru Siguranță în Sănătate (BASG) a primit două rapoarte în legătură cu vaccinările făcute cu aceeași tranșă de vaccin AstraZeneca în districtul Zwettl”, au declarat, duminică, autoritățile sanitare din Austria, citate de Reuters și preluate de presa internațională.

O femeie în vârstă de 49 de ani a murit din cauza unor probleme severe de coagulare a sângelui, în timp ce alta, în vârstă de 35 de ani, a dezvoltat un embolism pulmonar și se recuperează.

Nu există dovezi privind o relație cauzală cu vaccinarea”, a spus BASG. Conform BASG, problemele coagulare a sângelui nu fac parte din efectele secundare cunoscute ale vaccinului, iar investigația continuă pentru a elimina orice posibilă legătură.

Cu toate acestea, două STUDII american publicae și de ActiveNews și transmise și autorităților SUA reclamă exact această cauzalitate:

ENGLISH / RO ATAC DE CORD. De ce se poate muri de vaccin. Posibile cauze: MICROTROMBII - leziuni microvasculare la creier, inimă, ficat și rinichi. STUDIU remis autorităților SUA, valabil și pentru cele din România 

ENGLISH / ALERT O posibilă cauză a deceselor și reacțiilor severe după vaccin ale persoanelor vârstnice sau/și sensibile cu inima și circulația sângelui. STUDIU american ÎN ATENȚIA AUTORITĂȚILOR

Ziarul „Niederoesterreichische Nachrichten”, precum și ORF și agenția de știri APA au raportat că cele două femei sunt asistente la clinica din Zwettl.

Ca măsură de precauție, stocurile rămase din lotul respectiv de vaccin nu mai sunt folosite”, au adăugat autoritățile sanitare.

AstraZeneca nu a comentat cele două „incidente”.

Citiți și Necrologul vaccinaților: de la călugărițele din SUA care n-au primit alți vizitatori în afara dătătorilor de injecții până la medicul din Polonia care făcea glume pe seama antivacciniștilor