ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu acordat lui Steve Bannon  pe Lindell TV,  autoarea și jurnalista americană Naomi Wolf a făcut o serie de afirmații șocante, asta după doar un an de când a fost aspru cenzurată pe Twitter din cauza unor afirmații „anti-vacciniste”.

Naomi Wolf îi povestește lui Bannon ce a descoperit răsfoind mii de pagini de documente Pfizer pe care adepții adevărului au reușit să le smulgă din mâinile guvernului american:
 
Când Pfizer a primit un raport despre o femeie însărcinată care a pierdut sarcina imediat după prima injecție a clasificat astfel de decese ale copiilor nenăscuți ca fiind „efecte adverse  rezolvate". Asta sună suspect de asemănător cu „Misiune îndeplinită".
 
„Cu alte cuvinte, un avort este ca o durere de cap care trece, deci din care te poți recupera, sau ca un eveniment care deja s-a rezolvat”.
 
VIDEO: