ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Marius Huțanu din Pitești a fost găsit mort în propriul apartament la vârsta de numai 48 de ani, după ce pompierii au spart ușa pentru a putea pătrunde înăuntru (la fel ca în cazul ziaristului constanțean Paul Pârvu, vaccinat, conform propriilor sale declarații, găsit însă după spargerea ușii cu AVC dar declarat mort de... Covid). Deși s-a vehiculat posibilitatea unei sinucideri sau a unei asfixieri cu monoxid de carbon, prietenii de pe Facebook au dat alt verdict posibil: „Infarct. Plus diabet”, după cum a publicat ActiveNews vineri, 28 februarie a.c.. Nu se cunoaște încă exact dacă era sau nu vaccinat. Cert e că autoritățile locale au vrut să-l „sinucidă” exact ca în cazul studentului Bogdan-Daniel Berki, tânărul de 22 de ani din Hunedoara decedat după o doză de vaccin Pfizer.

ACTUALIZARE 10.02.2022. Apropiații regretatului ziarist ne-au confirmat: ERA TRIPLU VACCINAT.

 

Reamintim că aparținătorii bietului tânăr au primit două Certificate constatatoare ale decesului - unul pe care scria PNEUMONIE, retras după o perioadă de timp de Serviciul Județean de Medicină Legală al Spitalului Municipal din Deva și înlocuit apoi cu un al doilea, din care dispare cauza „Pneumonie” și apare „Intoxicația cu Monoxid de Carbon”, teorie pe care s-a mers pentru a se inventa o sinucidere - la care a contribuit și o echipă de securici de presă trimisă special de la București pentru asta - sau o scurgere de gaz, pentru a se clasa cazul.

Exact ca în cazul de acum, al jurnalistului piteștean. Și tot exact ca în acest caz, cei mai buni prieteni ai celor doi, două animale de companie, un cățel și o pisică, nu i-au lăsat pe faslificatorii programatici ai morților suspecte de vaccin să claseze dosarele. Pentru că ambele animăluțe erau vii și nevătămate în camerele celor doi români cu moarte subită și neexplicată și astfel le-au fost date peste cap planurile groparilor de dosare cu ștampila pregătită: „SINUCIDERE” prin „intoxicație acută cu monoxid de carbon”.

Sesizăm însă deja un Modus Operandi de a se trata astfel de cazuri - și nu numai în România - ceea ce naște suspiciunea că este vorba de o acțiune coordonată, de la „centru”. Atragem atenția acestor personaje care se ocupă cu astfel de practici că în România, ca și în întreaga lume, toate acțiunile tuturor persoanelor sunt înregistrate într-o formă sau alta. În momentul în care cel mai mic ordin a fost transmis sau înregistrat electronic el nu mai poate fi întors din eter chiar dacă este criptat. Nimic nu scapă. Atât avocatul Gheorghe Piperea cât și avocatul german Reiner Fuellmich, care se ocupă de procesul internațional împotriva abuzurilor pandemice organizate statele lumii, au avertizat: VEȚI FI FĂCUȚI RESPONSABILI! Nimeni nu scapă! și VORBIM DE CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII!

Jurnalistul Eduard Tomaziu de la Ziarul ARGEȘUL a fost la înmormânarea regretatului coleg de presă Marius Huțanu și a stat de vorbă cu familia și prietenii acestuia. Iată ce dezvăluie:

O „martoră” a morții lui – PISICA!

„Trupul jurnalistului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală și mama băiatului a așteptat cu sufletul la gură, verdictul. Sigur, nimeni și nimic nu l-ar mai fi readus la viață dar voia măcar să știe cauza morții copilului ei. Numai că rezultatul nu o mulțumește. Și nici pe apropiații familiei. „Asfixiere mecanică; stop cardio-respirator…” Se presupune că din cauza monoxidului de carbon emanat de centrala termică, Marius nu a mai putut respira și ar fi murit în somn. Numai că ipoteza este infirmată de prietenul care a anunțat oamenii legii și care a asistat la spargerea ușii. În interior nici gând de vreun miros ciudat provenit de la aragaz sau centrala termică! Ba mai mult decât atât. Exact ca-n romanele polițiste ale Aghatei Christie, pe care bunul prieten al lui Marius le-a parcurs, există un…element care răstoarnă întreaga anchetă.

Iată declarația șocantă a acestuia: „Marius nu era singur în casă. Era cu…pisica! Avea o pisică pe care o iubea foarte mult, în sâmbăta în care a fost la mama lui cumpărase și mâncare specială pentru ea. Iar dacă în locuință nu ar mai fi fost oxigen în așa măsură încât să-l ucidă pe el, cum se face că pisica trăiește?”

Nedumeriri, mister – Mama băiatului și cei apropiați cred mai degrabă, gândindu-se și la durerea lui de cap din seara de sâmbătă, premergătoare decesului, că adevărata cauză să fi fost un accident vascular cerebral - AVC. Numai că, de la Serviciul de Medicină Legală au primit un răspuns uluitor. Din cauza stării avansate de degradare a corpului, cutia craniană nu a mai fost …deschisă!!! Ca atare, motivul morții lui Marius Huțanu rămâne învăluit în mister.”

„Sinuciderea!” lui Bogdan-Daniel Berki și martorul lui - CĂȚELUL!

Mama lui Bogdan Berki, după ce a fost emis un al doilea Certificat de deces având cauza morții „intoxicație cu monoxid de carbon” FOTO DOCUMENT mai jos:

„Am mers împreună cu specialiștii criminaliști acasă, unde a murit băiatul, cu cățelul în casă, care n-a pățit nimic, cum s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost cauza intoxicație cu monoxid de carbon. A venit și firma de gaz la care suntem abonați. Au făcut toate verificările posibile chiar și un experiment și nu au găsit absolut nici o defecțiune sau scurgere de monoxid de carbon.

„Pe mine, mama lui, n-o sa ma convingă nimeni ca băiatul meu a murit din alte cauze, care momentan pentru mine nu sunt credibile, pentru ca nu au reușit sa ma convingă cu absolut nici un rezultat. Și „intoxicația” aia cu monoxid de carbon, de unde? Cum Dumnezeu cățelul care era în casa cu copilul deja stins de câteva ore n-a pățit nimic? Oare chiar asa proastă sa fiu?” - Violeta Ndong

Mama lui ne mai spune ce a aflat de la o vecină:

„În seara de dinainte morții a vorbit cu o vecină căreia i-a spus că îi bate inima foarte tare, că are palpitații și că îi pare rău că și-a făcut vaccinul dar că își dorea foarte mult să se întoarcă la Cluj, la facultate, și că vaccinul era „salvarea lui” ca să-și reîncepa viața de student. Cum să se sinucidă când de abia aștepta să plece înapoi la școală, că de-aia făcuse vaccinul blestemat!?”

CERTIFICATUL MINCINOS: