ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum o săptămână, omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, a fost ucis  brutal în propria casă. Agresorii l-au torturat și apoi l-au sufocat cu o pernă și un covor pe milionar. Jaful nu se susține și pare să fie doar o mască a unei încercări de aflare a unor date urmate de o execuție. 
 
Autorii operațiunii ar fi amenințat-o pe fiica lui de 23 de ani cu un pistol și au luat dintr-un șifonier câteva ceasuri valoroase, apoi ar fi plecat prin același loc pe unde au intrat, o fereastră de la parterul casei, scrie RomâniaTV.
 
În tot acest timp soția ar fi dormit la etaj.
 
Deși s-au dovedit a fi criminali cu milionarul, fiicei acesteia nu i-au făcut nimic.
 
Tot cazul din orașul lui Klaus Iohannis este extrem de dubios.
 
La fel ca și anunțul venit acum după zile de căutări cu implicarea a peste 50 de polițiști, când se transmite public că ar fi vorba de trei pakistanezi, găsiți în oraș. Un fost polițist criminalist, care oferă și o filmare cu trei cagulați - prima de acest gen -  nu confirmă că aceștia ar fi cei trei pakistanezi despre care scrie presa oficială.
 
Țapi ispășitori? Ce criminali ar fi rămas pe loc așteptând Poliția?

Potrivit surselor Antena 3 alimentate de autorități ar fi vorba de trei indivizi cu cetățenie pakistaneză. Bărbații ar fi fost identificați și localizați la intrare în Sibiu, în zona străzii Doamna Stanca. Un apartament a fost percheziționat iar polițișytii au prelevat amprente la fața locului.

În acest moment se așteaptă ca autorii jafului și crimei să fie prinși și să răspundă la o serie de întrebări importante. În primul rând dacă au acționat pe cont propriu sau dacă au fost plătiți de cineva să-l ucidă pe Adrian Kreiner.

La cum arată până în acest moment datele din anchetă, e posibil ca aceasta să fi fost principala misiune a agresorilor și anume să-l elimine pe omul de afaceri. Cine a comandat crima și de ce?

Dacă era vorba doar despre furt, ar fi putut să-l lase în viață, mai ales că din locuința omului de afaceri, hoții au furat doar ceasuri, fără să se atingă de bani sau de alte bunuri de valoare.
 
 
Deși autoritățile susțin că agresorii sunt trei pakistanezi, filmările nu pot dovedi asta atât timp cat indivizii au cagule pe față.

Fostul polițist criminalist Marian Răduinea, de altfel cel care a postat inițial filmările cu cei trei indivizi, a afirmat, pe Facebook, că sunt doar suspiciuni cu privire la identitatea agresorilor.
 
Cu alte cuvinte, nu se știe că sunt pakistanezi, sau nu. Fostul criminalist acuză lipsa totală de comunicare publică a IPJ drept responsabilă pentru situația confuză în care s-a ajuns.

„Criminalii lui Adrian Kreiner se plimbau nestingheriți, cu cagulele pe cap, la 25 de minute dupa crimă, pe str Negoveanu din Sibiu! 

Ce spuneți despre asta, domnule chestor?! 

Orașul unde tâlharii și criminalii umblă mascați și nimeni nu îi întreabă nimic! 

Probabil vor apărea și mai multe informații zilele următoare!”, a remarcat fostul polițist criminalist Marian Răduinea.
 
„Lipsa totala de comunicare publica a IPJ si a Parchetului, de asta s-a ajuns aici”, a mai afirmat Răduinea furnizând următoarea filmare - VIDEO urmat de o emisiune EVZ pe această temă: